Harjutusi, mis muudavad rinnad ilusamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aja jooksul ilustandardid ikka muutuvad. Tänapäeval peetakse kõige kaunimaks rinnapartiid, mis on prink ja toonuses ning seda olenemata rindade suurusest. Kõige paremini hoiab rinnad vormis ujumine, kuid kui seda ei saa mingil põhjusel teha, võib abi olla ka mõnest efektiivsest harjutusest, millega saad rinnalihaseid tugevdada.

Surumine. Surumine on üks kõige lihtsamaid harjutusi, mida saad oma büsti heaks teha, õpetab Genius Beauty. Seisa sirgelt ja toeta käed vastu seina enda ette. Suru vastu seina nii kõvasti kui jaksad, nagu tahaksid seina eest lükata. Suru kümme sekundit ja seejärel lõdvesta oma käed. Korda harjutust kümme korda järjest.

Küünarnukid kokku. Seisa sirgelt, kõverda kergelt küünarliigesed ja aseta käed puusadele. Proovi küünarnukke selja taga kokku panna, kuid tee seda aeglaselt, mitte kiiruga. Venita nõnda lihaseid 10-15 sekundit, korda harjutust kaheksa korda.

Pihud kokku. Pane peod rinna ees kokku ja suru neid vastamisi 3-5 sekundit. Korda harjutust 8-10 korda.

Kuivalt ujumine. Kui sa ujuma minna ei saa, siis võid rinnalihaste toonust tõsta ka «kuivalt ujudes». Seisa sirgelt ja tee kätega liigutusi, nagu sa ujuks rinnuli. Tunneta pingutust oma rinnalihastes ja tõmba aeglaselt kätega sada korda järjest.

Viimase harjutusena võta ette oma rüht. Võta üks paks raamat, aseta see omale pähe ja proovi mõni minut niimoodi ringi käia, et see maha ei kukuks. See aitab väga hästi lihastel samal ajal lõõgastuda. Kui sa ei suuda raamatuga liikuda, proovi vähemalt seista. Võid käega toolist või seinast kinni hoida, kuid ära nõjatu vastu seina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles