Üksteist märki, et mees ei võta suhet tõsiselt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib juhtuda, et oled mõne mehega juba mõnda aega väljas käinud ja tundub, et sa meeldid talle, kuid samas ütleb su kõhutunne, et mees ei otsi tõsist suhet. Millised on konkreetsed märgid, mis viitavad sellele, et mees ei plaani pikaks ajaks sinu kõrvale jääda?

Portaali Glamour toimetaja uuris oma meessoost tuttavatelt, kuidas nemad käituvad, kui nad ei plaani pikalt suhes olla. Siin on nende vastused.

Helistamise asemel saadab ta sõnumeid. Või vähemalt on sõnumid ülekaalus ja telefonikõnesid esineb harvemini. Kui naine meeldib mehele, siis tahab mees naise häält kuulda. Meeste sõnul ei muuda sõnumite saatmine suhtlemist lihtsamaks, pigem toimub vastupidine.

Ta leiab põhjuseid, miks sulle korvi anda. Või hilineb ta rohkem kui ühel korral. Aga võib-olla on ta lihtsalt tuisupea? Ära otsi ettekäändeid. Kui sa meeldid mehele ja ta tahab sinuga koos olla, siis ta leiab selleks ka aega ja võimalusi. Näiteks ütles üks mees, et tema tuleb tööle tund aega varem, kui tahab õhtul poest läbi jõuda, et õhtusöögimaterjali osta ja naisele maitsev eine valmistada.

Ta suhtleb oma eksi(de)ga. Miski ei aita eksi paremini unustada kui uus silmarõõm. Kui mees aga jätkab oma eksi(de)ga suhtlemist, siis võib see olla märgiks, et ta pole eelmisest suhtest veel üle saanud või ei võta ta sind niivõrd tõsiselt.

Ta ei tutvusta sind oma sõpradele. Mees peaks sinu üle uhke olema, ta peaks tahtma sinuga uhkustada ja sind oma ellu kaasata.

Ta väldib ka kõige minimaalsemaid tundepuhanguid avalikus kohas. Kui aus olla, siis ega ühelegi mehele meeldi avalikus kohas kallistada või musitada, aga mehed on võimelised erandeid tegema, kui mõni naine neile tõepoolest meeldib.

Ta ei kasuta asesõna «meie». Ega räägi teie ühisest tulevikust. Kui mees räägib sulle näiteks, et avastas mõne uue laheda restorani, kuid ei lisa, et «me võiksime sinna minna», siis pole ta eriti huvitatud sinuga asjade jagamisest. Pealegi tahavad mehed uusi asju avastada koos naisega, kes neile meeldib. Meestele ei meeldi iga kohtumise ajal tuimalt diivanil istuda.

Ta ei tee sinu jaoks midagi armsat vähemalt korra nädalas. Ta ei pea ostma sulle roose, aga ta peaks kuidagi näitama või ütlema, et tal on sinu vastu suured tunded.

Ta ei küsi sinu perekonna või sõprade kohta.

Ta ei algata vähemalt 80 protsenti teie ühistest tegevustest. Meeste sõnul on olemas selline asi nagu 80/20 reegel. Kui naine ei meeldi mehele, siis see 80 protsenti hakkab kiirelt vähenema ilma, et mees seda endale teadvustaks. Mees ei pea algatama konkreetseid plaane (nt lähme koos reisile või puhkama), aga ta peaks ütlema vähemalt, et «veedame koos aega» või «saame varsti uuesti kokku».

Tal pole meeles, millal te kohtusite.

Ta pole postitanud Facebooki ühtegi fotot, kus oleksite koos peal. Kui olete tuttavad olnud juba paar kuud ja mees pole ühtki teie ühist pilti avalikult üles riputanud, siis ei pruugi sellest suhtest asja saada. Kui mees on elevil sinuga koos olemise pärast, tahab ta kõigile su ilusat nägu näidata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles