Uus trend internetis: naised jagavad, kuidas nad üritavad rasedaks jääda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Naiste seas on levimas uus veider trend: nimelt jagavad õrnema soo esindajad internetis täiesti võõraste inimestega oma lugusid, kuidas nad üritavad rasedaks jääda.

Naised saavad kokku BabyCenter.com-i korraldatud e-kogunemistel ja räägivad oma vahele jäänud kuupuhastusest ning meeleolumuutustest - mõned postitavad lausa pilte tehtud rasedustestidest või beebiriietest, kui neil on oma vestluskaaslastele häid uudiseid jagada, kirjutab The Daily Mail.

Üks naine kirjutas: «Tegin eile rasedustesti ja mul on hea meel teatada, et see oli POSTIIVNE! Abikaasa üllatamine selle hea uudisega oli nii põnev!»

Kuna vestlus toimub inglise keeles ja valdav osa osalejatest on inglased, kasutatakse vestluses ka palju akronüüme. Siin on mõned näited: M/C - nurisünnitus; AF - menstruatsioon; TWW - kahenädalane ootamine; BFN - suur paks «ei»; BFP - suur paks «jah» jne.

Naised räägivad avameelselt oma vaimsest ja füüsilisest tervisest ning vestlustest teiste naistega tuleb välja, et kõik kogetud emotsioonid ja muutused on rasestumisel või juba raseduse ajal täiesti normaalsed. Mõnes mõttes võib seda nimetada tugigrupiks.

Veebilehe BabyCenter.com esindaja Rebecca Michals ütles, et taolised «kogunemised» on tõusev trend. Tema sõnul avastavad paljud naised, et võõrastega rääkides on lihtsam avameelne olla ja ausat tagasisidet saada. «Naised ei pruugi oma perele või sõpradele rääkida, et nad üritavad rasedaks jääda, lihtsam on seda arutada teistega, kel on sama eesmärk,» selgitas Michals.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles