Üheksa märki, et mees armastab sind tingimusteta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Muidugi on tore kuulda, kui mees ütleb, et armastab sind või saadab sulle mõne ilusa sõnumi, aga veelgi parem on see, kui oskad ise märke lugeda ja taipad, millal on mees sinusse tingimusteta armunud.

Yahoo! Shine tõi välja üheksa märki, mis näitavad, et mees armastab sind tõeliselt.

1. Kui su sõbrannad tulevad külla, et oma meestest rääkida, siis ei kao sinu mees teise tuppa. Ta valab omale klaasikese veini ja vestleb koos teiega, mis on väga tore, sest sõbrannadele meeldib tema arvamust kuulda.

2. Ta toob sulle jäätist või mõnda muud maiust ilma, et peaksid tal paluma seda teha. Ta teab täpselt, millal sa tahad midagi head süüa.

3. Ta on nõus sinuga avalikus kohas selfie'sid tegema, kuigi tegelikult tunneb ta häbi.

4. Ta salvestab jalgpalli või muud spordiala, et saaks mängu ajal sind kaisus hoida, kui sa oma seriaale vaatad.

5. Kui sul on olnud stressirohke tööpäev ja tekib isu rämpstoidu järgi, siis mees liitub sinuga. Kuigi olete üritanud mõlemad tervislikumalt toituda, lubate, et lähete homme lisakalorite tõttu koos jooksma. Ühel õhtul võib ju patustada.

6. Kui mees läheb poodi lapsele mähkmeid ostma, siis toob ta sulle ka väikese šokolaadi, sest teab, kui väga sulle šokolaad maitseb.

7. Kui poed voodisse, tõstab mees automaatselt oma käed üles, et saaksid end mõnusasti tema rinnale sättida. Kas tead, mis tunne see on, kui su rinnal on 5-kilone pall? See pole eriti mugav, aga mees teeb seda sinu jaoks.

8. Kui jagate ühist elektrilist hambaharja, siis vahetab mees pärast pesemist alati otsiku ära, et see oleks vannitoas sinu jaoks valmis.

9. Ta lubab sul oma kulme kitkuda ja laseb sul enda üle nalja visata, sest kitkumine paneb sind pisikese tüdruku kombel kiljuma. Kui mees usaldab sind terariistaga oma silmade lähedusse, siis peab ju tegemist olema armastusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles