Mehed enam ei vali. Nüüd valib naine

Priit Pullerits
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poisid, pidu! Kaheksa meest loodavad, vähemalt kaamerate ees, Anna Jankelevitši endale saada.
Poisid, pidu! Kaheksa meest loodavad, vähemalt kaamerate ees, Anna Jankelevitši endale saada. Foto: TV3

Relika Solnoškovat «Mendist» mäletate? Nüüd otsib tema osatäitja Anna meest.
 

Aasta tagasi alustas Kroonika veteranajakirjanik Jaanus Hämarsoo lugu tüdrukust, kes avaldaks esimesena armastust – sedasi seisis pealkirjas –, nii: «Menuseriaali «Ment» üks peaosalisi Anna Jankelevitš tahaks juba esimesel kohtingul teada, kuidas kõik täpselt edasi sujub, aga mõistagi on see võimatu.»

Ei ole midagi võimatut – vähemasti televisioonis. Lõppeva nädala kolmapäevast kohtab saates «Tantsi tagumik trimmi» ja «Mendis» ühe peaosalise Relika Solnoškovana kuulsust kogunud Jankelevitš (26) koguni kaheksa mehega. Seda me kõigi silme all TV 3 uues, päikeselisel Siinail üles võetud nn tõsielusarjas «Anna otsib meest».

Nagu TV 3 pressiteade kuulutab, soovib Jankelevitš täita oma viimaste aastate suurima unistuse – leida enda kõrvale armastav mees. (Hmm, miks just mees, kui jõuliselt läbi surutav kooseluseadus tahab tagada ka naistele Anna kõrval võrdsed võimalused ja õigused?)

Kes siis on need kaheksa, TV 3 kinnitusel armujanus meest? On näiteks Lauri (37), kes on seni kulutanud kogu elu tööle ja vanemate eest hoolitsemisele. «Anna otsib supermeest. Mina see olen,» kuulutab ta. Või näiteks ehitusärimees Sten (28), kes tegutseb peamiselt Soomes. Ta on kuueaastase tütre isa. Või Pärnumaal elav fotograaf Tarmo (32), kes on küll pisut pedantlik, kuid pruute olevat tal sellegipoolest palju.

Järgmise nädala kolmapäeval saadab Anna esimese peigmehekandidaadi tagasi koju. Tema saab endale see, kes viimasena saatesse jääb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles