Kuidas seks eriti romantiliseks muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord tahad partneri voodile pikali lükata ja temaga veidike mürada. Teisel korral jällegi tahaks panna romantilise muusika mängima, voodi roosiõielehtedega katta ja kallimaga ühe kauni õhtu veeta. Nende viimaste õhtute jaoks koostas Women's Health Magazine väikese juhendi, kuidas seks tavapärasest romantilisemaks muuta.

Muuda magamistuba teie armupesaks

Viska magamistoast välja kõik üleliigsed asjad, mis võivad teid vahekorra ajal häirida. Pane kapi peale mõned armsad fotod, kus olete kallimaga koos ja vaheta ebameeldivad dekoratiivpadjad pehmete ning mõnusate vastu. Mõtle, kuidas oma voodi kutsuvaks ja mugavaks muuta. Selle jaoks ei pea tingimata palju vaeva nägema, mõnikord piisab ka voodipesu vahetamisest.

Jagage oma seksikaid fantaasiaid

Tegemist on väga intiimse asjaga, sest oma salajaste fantaasiate jagamine näitab, et sa usaldad partnerit. Rääkige üksteisele, mida te magamistoas sooviks proovida. Kui miski tekitab partneris ebamugavust, ära käi talle peale, vaid suhtu sellesse mõistvalt.

Ütle partnerile, kuivõrd erutavalt ta sulle mõjub

Kui jutuks on seks ja romantika, siis pole olulised vaid lilled ja kallid ehted. Pigem seisneb asi selles, et ütled partnerile, mille poolest on ta sinu arvates seksikas. Kui partner võtab end sinu ees alasti ja sa väljendad siiralt oma heameelt, siis peaks ta su tunnetest hästi aru saama.

Aseta öökapile veinipudel ja pudeliavaja

Kas on veel midagi romantilisemat, kui eelmängu ajal koos voodis veini joomine? Eelista valget veini, kui sul on heledad voodipesud, sest punane vein võib inetu pleki jätta. Pealegi, kellelegi ei meeldi voodis olla partneriga, kes iga pleki pärast endast välja läheb.

Proovige eelmänguks midagi uut

Miks mitte proovida eelmänguks midagi, mida te tavaliselt ei tee. Tehke teineteisele näiteks sensuaalset massaaži või eksperimenteerige mõne seksleluga. Kõik asjad sobivad, mis näitavad partnerile, et tahad selle õhtu meeldejäävaks muuta.

Aga põhiosa ajal jääge juba proovitud asjade juurde

Eksperdid soovitavad uusi asju proovida eelmängu, mitte seksi ajal. Orgasmi saamise võimalus on tunduvalt suurem siis, kui sa ei pea mõtlema sellele, kuidas sa end ühes või teises asendis tunned. Selle asemel, et täiesti uusi poose katsetada, jääge nende asjade juurde, mis on teile ammu tuttavad.

Olge ka pärast seksi koos voodis

Täiesti normaalne on pärast seksi tualetti minna või köögis natuke vett juua, aga seejärel pugege tagasi voodisse ja mõnulege teineteise kaisus. Seksi kõige ülevam osa on loomulikult orgasm, kuid pärast seksi kaisutamine aitab teil intiimset hetke pikendada. Nautige teineteise seltskonda ja tehke koos midagi, mis teile mõlemale meeldib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles