Anna Jankelevitš: suhtes peab olema nii füüsiline kui vaimne klapp

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš saates "Anna otsib meest"
Anna Jankelevitš saates "Anna otsib meest" Foto: TV3

Seriaalist «Ment» tuntud Anna Jankelevitš (26) pakkus TV3-le välja tõsieluseriaali mõtte, mille abil ta endale kaaslase leiaks. Telekanalile see meeldis ja nüüd osalebki ta saates «Anna otsib meest». Mehe valikul on tal ka omad nõudmised.

«Inimene võib olla superluks, aga kui mul pole seksuaalset tahtmist või ma ei näe teda enda kõrval atraktiivsena, siis ei saa meie vahel midagi olla,» seletas ta Kroonikale. «Suhtes peab olema nii füüsiline kui vaimne klapp. See, kes ütleb, et füüsiline pole oluline, valetab.»

Mees peab Anna sõnul olema enesekindel, tark, lahke. Ta peab oskama hoolitseda ja oskama olla hoolitsetud. «Mulle väga meeldib hoolitseda inimese eest, kas või lihtsalt pai teha. Mees peab oskama seda vastu võtta ja samaga vastata. Samuti peab ta oma eluga midagi tegema, niisama kodus istujad mulle ei meeldi.»

Välimuse osas ei ole naine enda sõnul pirts, kuid kuna ta ise on 180 cm pikk, eelistab ta enda kõrvale pikka meest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles