Galerii ja video: selle suve bikiinimood Marc & André näitel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. aprillil tutvustati Kadrioru kunstimuuseumis Marc & André suvist rannarõivaste kollektsiooni. Algava suve märksõnadeks on salapärane rikkalik veealune maailm, kaunid lopsakad, baroksed lillemotiivid ning elegantne ornament.

Kui eelmisel aastal presenteeris Marc & André oma shows komplekte, mis sobivad eakamale daamile, siis sellel aastal oli esile toodud valik ka pluss-suurus naisele.

Marc & André sõnum on see, et ilu ei ole määratletud numbriga, olgu see vanuse või suuruse number. Ilu toob esile kaunis, enesekindel ning ennast hästi tundev naine!

Marc & André 2014. aasta rannarõivaste kollektsiooni värvipaletti iseloomustab erksus ja pastelsus. Selle aasta rannamoe olulisemateks värvideks võiks pidada erinevaid variatsioone rohelisest  ja oranžist/korallpunasest. Esile võib tõsta ka õrnroosat ehk sugar rush’i ning sügavat pruuni ja punast tooni.

Mudelite puhul on seekord eriline, et moodi tulevad tagasi kõrged püksid ning trikood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles