Kui sageli tahavad suhtes olevad naised ja mehed tegelikult seksida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu arvates piisab paarisuhtes sellest, kui seksite partneriga vaid laupäeva õhtuti? Tuleb välja, et paarisuhtes tugeva sideme hoidmiseks jääb korra nädalas seksimisest väheks.

Hiljuti kohtinguteenuseid pakkuva ettevõtte Elite Singles poolt läbi viidud uuringust selgus, et hea ja tugeva suhte jaoks peaks paar seksima vähemalt paar korda nädalas, kirjutab Women's Health Magazine.

Teadlased küsitlesid peaaegu 600 inimest, et uurida, millist rolli mängib seks romantilistes suhetes. Huvitaval kombel olid mõlema sugupoole esindajad nõus, et korra nädalas seksimisest ei piisa.

65 protsenti naistest ja 69 protsenti meestest ütlesid, et paarisuhtes tuleks seksida paar korda nädalas. Kahjuks on eelnevalt näiteks Ameerikas läbi viidud uuringud näidanud, et keskmine ameeriklane seksib vaid korra või kaks kuus.

Ilmselgelt ei saa keegi ette öelda, mitu korda võiks paarisuhtes seksida, kuid kindlaks on tehtud see, et seks muudab suhtes olevad inimesed õnnelikumaks. Seega kui teie seksite vaid korra nädalas, siis ehk oleks aeg oma voodiellu veidike vürtsi lisada? Et asi eriti erutavaks muuta, koostage partneriga koos nimekiri ulakatest asjadest, mida tahaksite voodis proovida ja hakake neid siis järjest katsetama.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles