Galerii: Tallinn Dolls jagab moesoovitusi peatsetele koolilõpetajatele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta on jälle suure tuhinaga mööda vuhisenud ning kohe-kohe on ukse ees koolilõpukellad. Üks eluetapp saab läbi ning kindlasti on paslik rääkida, mida sellisel olulisel päeval kanda võiks. Appi tuleb Tallinn Dollsi moetiim ning jagab asjakohaseid soovitusi.

Hooaja värviks on sirellilla

Kõige heledamates toonides sirelililla on õhuline ja õrn, kevadiselt värske ja unistav.

Kõik preilid, kes säravad pastelses sirelilillas tunnevad end kindlasti justkui muinasjuttude peakangelasena. Eriti mahedalt mõjub see värv veidi jumekamal nahatoonil.

Lillelised kangad

Kõige mõjuvamalt tungivad esile kõiksugu mustrid, eelkõige lillebuketid oma erinevate varjunditega. Lilled lisavad tualetile juurde mõnusa suvise hõngu ning romantiline väljanägemine on garanteeritud!

Nukulikud lõiked

Noored preilid peaksid säilitama siiski veel tütarlapselikkuse ning leidma õige tasakaalu. Veidi kaharamad seelikud ning kelmikad lõiked lisavad juurde just õige boonuse naiselikkust ja näputäis vürtsi.

Pikad kleidid ja seelikud

Maani ulatuvad kleidid ja seelikud jätkavad juba mitmendat hooaega oma võidukäiku ning üsna raske on seda juhipositsiooni kõigutada. Trumbina võib aga kaardid lauale laduda üllatades publikut hoopis kleidi asemel lendleva seelikuga. Valides piisavalt efektse seeliku, saad kõik pilgud enesele suunatud ning positiivne tähelepanu on igatahes garanteeritud.

Julged värvid

Kevad toob alati endaga kaasa uue alguse, puhtuse ning värskuse. Igavad ja sombused värvid visatakse jällegi mõneks ajaks nurka ning soovitakse osa saada aprikoosi, meloni ning apelsini hõngust. Lisaks pastelsematele toonidele on au sees ka elektrisinine ning tomatipunane. Sellised värvid lisavad kohe kulbiga juurde rõõmu ning positiivseid emotsioone. Kui valid juurde piisavalt minimalistliku lõike, siis pole võimalustki mööda panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles