Nippe, kuidas fotodel parem välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väidetavalt annab kaamera 5 lisakilo, aga kui järgid ekspertide nõuandeid, kuidas fotodel parem välja näha, siis ei tohiks lisakilod mingit probleemi tekitada.

Today.com vahendab mõned nipid, kuidas piltidel parem välja näha.

Vaid sekunditega saledamaks

Mis juhtub siis, kui kummipaela venitada? Mida rohkem seda venitada, seda peenemaks see muutub. Sama kehtib ka inimkeha kohta. Siruta end vahetult enne foto tegemist välja ja lõõgasta oma õlad, hoides neid all. «Kui poseerid istudes, istu tooli äärel ja hoia jalgu nurga all, pahkluud olgu koos,» soovitas üritusi korraldava ettevõtte fotograafia osakonna juht Jenny Kaya. «Kui poseerid seistes, ürita oma keha võimalikult sirgena ja välja sirutatuna hoida.» Kui tegemist on vabas vormis tehtava fotoga, siis võid isegi käed õhku tõsta, sest see muudab su keha näiliselt pikemaks.

Vabane lõualotist

Lõualotist saab kergesti fotodel vabaneda. «Suuna oma lõug alla ja siruta seejärel välja, kujuta ette, et oled nagu kilpkonn,» soovitas näoharjutuste treener Cynthia Rowland. Meigikunstnik Susan Posnick teab, et abi on ka meigist, sest seda kasutavad näiteks kuulsused, et nende nägu punasel vaibal parem välja näeks. Oluline on rõhutada oma lõuajoont, siis ei paista lõualott välja.

Hea vorm ilma treeninguta

Pole mingi saladus, et kuulsused kannavad kaunite galakleitide all figuuri vormivat aluspesu. Stiiliekspert Mary Alice Stephenson ütles, et õige trimmiv aluspesu võib inimese muuta lausa 5 kilo saledamaks. Teine oluline trikk on jälgida ka seda, et su aluspesu oleks sulle paras, mitte ei tekitaks rõivaste alla inetuid rasvavolte.

Väldi «kaloreid lisavaid» materjale

Ekspertide sõnul tuleks vältida materjale nagu lükra ja kunstsiid, sest need toovad kõik kehakumerused selgelt esile. Pigem tasuks eelistada kootud rõivaid või matti värvi materjale. Mustrite puhul tasuks vältida silmapaistvaid mustreid ja valida ühevärvilised rõivad.

Valmista oma keha pildistamiseks ette

Kui valmistud mõne perepildi tegemiseks, joo eelnevalt vett ja asenda töödeldud toiduained puhaste valkude vastu. Veendu ka selles, et saaksid korralikult magada. Sel viisil võid kindel olla, et sa ei näe pundunud välja ja võid rahumeelselt pildistamisele minna. Ekspertide sõnul tasuks muuta ka oma joomisharjumusi - kui armastad kohvi, joo enne pildistamist rohelist teed, et ainevahetust turgutada ja oma organismi puhastada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles