Meestele: üheksa suurimat kiretapjat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui naistelt uurida, millised meeste teod mõjuvad neile kui karmid kiretapjad, siis kuuleb vastuseks mitmeid asju. Mehed võivad ju arvata, et suudlemise ajal naise rinda haarates on nad väga romantilised ja kirglikud, kuid naise jaoks võib see tunduda käperdamisena ja naise seksiisu võib sootuks kaduda.

Milliseid meeste tegusid peavad naised kiretapjateks? Sellest kirjutab Cosmopolitan.

Käperdamine. Mees: «Hei, pisike. Ma tekitan sinus kohe täitmatu seksiisu, pigistades su rindu nii kõvasti kui ma suudan. Sulle meeldib see, kas pole?»

«Kuivkargamine». Mees: «Luba, ma nühin avalikult oma kubet sinu vastu nii kõvasti kui saan. Kas pole mitte erutav?»

Seksi küsimine. Kui sageli on juhtunud, et mees küsib argliku häälega seksi? Või pigem teatab võidukalt: «Naine, seksime!»?

Pissile minek. Siinkohal on mõeldud seda, et kui naine hakkab orgasmi saama, lahkub mees magamistoast, et pissile minna. Tõepoolest, häda pole häbiasi, kuid seksiisu tapab see täielikult...

Peeretamine. Pole vahet, kas see toimub enne seksi, seksi ajal või pärast seksi, libiidole see igatahes hästi ei mõju.

Virisemine. Mees: «Aga me eile ju ei seksinud! Palun, kas sa saaksid mind vähemalt oma käega aidata või midagi...?» See mõjub väga hirmutavalt, kui mees viriseb nagu väike laps, sest pole ammu seksi saanud.

Eelmängu unustamine. Mees: «Luba, ma torgin sind oma peenisega seni, kuni sa muutud piisavalt niiskeks.» Kallid mehed, ilma eelmänguta seksi ei saagi õigeks seksiks pidada, sest naine pole korralikult erutunud. Jah, kõik komponendid on justkui olemas, aga head kogemust sellest ei saa.

Liiga kiire lõpp. Head naised, olge ausad, mitu korda on teil juhtunud nii, et teie keha on seksiks juba valmis ja te ootate imelist orgasmi, kuid mees tõmbab oma peenise kähku välja, sosistab: «Anna andeks...» ja keerab magama?

Mehe raske keha. Mehed võiksid teadmiseks võtta, et naisel on raske seksi nautida, kui mees oma raske keha naise peale heidab ja naisel on seal all raske hingata või liigutada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles