Nõuandeid, kuidas nädalavahetusel kodus kevadpuhastusega algust teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miks mitte veeta nädalavahetus kodus, et kappidest talverõivad ära panna ja suvistele asjadele ruumi teha. Kui kodu on korras, siis on ka mõtted korras ja saad suvele muretumalt vastu minna.

Glamour.com jagab mõned nõuanded, kuidas sel nädalavahetusel kevadpuhastusega peale hakata.

Laupäev:

  • Vaata üle oma ravimikapp, vii aegunud ravimid selleks ettenähtud kohta.
  • Viska minema aegunud ilutooted. Kui sa ei leia kreemipurgilt aegumiskuupäeva, siis mõtle, kui kaua sa seda kreemi või ripsmetušši kasutanud oled (liiga kaua lahti olnud ripsmetušš võib silmapõletikku tekitada). Vaata siit, millal tasuks üks või teine ilutoode minema visata!
  • Kui ilm lubab, pese aknad puhtaks ja vaheta välja ka vanad või määrdunud kardinad.

Pühapäev:

  • Käi poes ja soeta kodu koristamiseks vajalikke vahendeid. Kui võimalik, eelista looduslikke vahendeid või valmista ise oma puhastussegud, et vähendada astma või allergiate tekkimise ohtu.
  • Vaata üle oma riidekapp, pane talverõivad kapis kaugemale või paki need kokku ja tõsta pööningule või garderoobi, et need ette ei jääks.
  • Kui sa pole mõnda rõivaeset aasta või kaks kandnud, siis ehk oleks mõistlik sellele uus elu anda. Kui soovid, võid oma riideid sõpradega vahetada, aga korralikke rõivaid võib viia ka spetsiaalsetesse rõivakogumispunktidesse, et need uuesti ringlusse läheksid. 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles