Galerii: Lilli Jahilo uus kollektsioon koosneb vaid käsitöökleitidest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moedisainer Lilli Jahilo kevad-suvise naisterõivaste kollektsiooni fookuses on põhjamaisest suvest inspireeritud käsitöökleidid.

«Sel hooajal olen totaalselt lummatud olnud must-valgest graafikast, mängust sirge plisseeri ja horisontaalsete läbiõigete vahel. Kevadet ja suve on nii kaua oodatud, et kui see hetk lõpuks kätte jõuab, tahaks seda tähistada millegi julge ja efektse kandmisega. Mantlid varna ja kleidid lehvima!» ütles Lilli Jahilo oma kollektsiooni tutvustuseks.

Kollektsioon koosneb vaid kleitidest ning põhineb säravroosa ja kollase aktsendiga mustvalgel värvipaletil. Esmakordselt on kasutatud uudset geomeetrilise alläärega plisseeri lahendust. Esindatud kleidid on disainitud mugavaks kandmiseks ning iga põhjamaa suvehetke täiel rinnal nautimiseks.

Lilli Jahilo on aegumatu ilu väljendamisele pühendunud tippmoebränd. Disainlahenduste peamiseks inspiratsiooniallikaks on aastaaegades vahelduv põhjamaine loodus ning kõrgmoetehnoloogiad ja -tikandid. Kõik tooted valmistatakse eksklusiivselt Eestis, Lilli Jahilo ateljees oma ala professionaalide poolt, hoides elus Eesti moekultuuri pärandit ning tagades toodete ideaalse istuvuse ning kompromissideta kvaliteedi.

Lilli Jahilo oli 2013. aastal Eesti moedisaini aastaauhinna Kuldnõel nominent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles