Kas sul on raskusi partneri leidmisega, sest oled liiga nõudlik?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õige partneri leidmine ei tähenda, et peaksid leppima iga variandiga, mis su teele satub, ent mõnikord tuleb oma standardeid veidike lõdvemaks lasta. Sageli juhtub, et naised ignoreerivad häid mehi vaid seetõttu, et mees ei vasta ühele või teisele naise seatud nõudmisele. Nõudmised on mingil määral head, aga ilmselt igaüks meist teab vähemalt üht inimest, kelle ootused partnerile on niivõrd kõrged, et isegi väljamõeldud filmitegelased ei suudaks neile vastata.

Naisteportaal Allwomenstalk toob välja mõned märgid, mis viitavad sellele, et su nõudmised partnerile on liiga kõrged ning seetõttu on sul raskusi suhete loomisega.

1. Lõputu nimekiri

Kõige selgem märk, et peaksid oma nõudmisi natuke lõdvemaks laskma, on see, kui sul on pikk nimekiri omadustest, mis võiksid ideaalsel partneril olla. Mõnel naisel on see nimekiri väga lühike ja see sisaldab vaid kõige loogilisemaid omadusi, mis mehel võiksid olla (austab naisi, on vastutustundlik, hea huumorimeelega), kuid leidub ka neid naisi, kelle nimekirjas on kuni 50 omadust. Mitte keegi pole ideaalne ja lõputu nimekiri suurendab lihtsalt võimalust, et sa ei leiagi kunagi õiget partnerit.

2. Ootused, millele sa ise ei vasta

Pole kuigi aus, kui sa eeldad, et mees vastab neile ootustele, millele sa ise ei vasta. Näiteks kui sa unistad mehest, kel oleks trimmis kõht ja suured lihased, siis peaksid olema ka ise valmis trenni tegema. Ära esita teistele nõudmisi, millele sa ise pole võimeline vastama. Pea meeles, et sa otsid partnerit kogu eluks. Kui eeldad, et partner on igas olukorras ja kogu aeg ideaalne, siis see avaldab lihtsalt survet teie suhtele. Otsi kedagi, kes oleks sinuga võrdne.

3. Nõudmiste esitamine esimesel kohtingul

Kuigi esimesel kohtingul võib mehelt uurida, kas ta otsib tõsist suhet või mitte, peaks siiski hoiduma abielust ja laste saamisest rääkimisest. Kui märkad, et esitad juba esimesel kohtingul mehele nõudmisi, siis oleks aeg oma nõudmised üle vaadata ja neid muuta. Sina pole see, kel on õigust esimesel kohtingul mehele öelda, et ta peaks parema töökoha leidma, kallima auto soetama või tegema rohkem trenni. Kohtingute mõte ei seisne selles, et sa hakkad teist inimest muutma, vaid hoopis selles, et leiad enda kõrvale kellegi, kes sind armastab sinu enda pärast ja vastupidi.

4. Laitmatu välimus

Meil kõigil on mõni unelmate mees või naine, kellele me aeg-ajalt mõtleme. Aga kui sageli juhtub, et me satume kohtingule mõne inimesega, kes on meie arvates ideaalne? Kuigi oma mõtetes tead sa täpselt, milline on ideaalne partner, ei pruugi su tulevane kaasa neile nõudmistele vastata. Ole valmis välimuse osas mööndusi tegema, muidu võib armastus sinust mööda kõndida.

5. Kuningannakompleks

Kurb on näha, kuidas naised annavad alla ja loovad suhteid meestega, kes pole neid tegelikult väärt. Veelgi kurvem on aga see, kui naine eeldab, et mees kohtleb teda kuningannana, kui ta samal ajal on ise kõrk ja ülbe. Kas sina oled üks neist naistest, kes kritiseerib meest, kui restoran või kingitus pole piisavalt kallis? Siis on sinulgi kuningannakompleks. Anna mehele asu ja mõtle üle, millised on sinu nõudmised õigele partnerile. Ära eelda, et mees rahuldab kõik su soovid.

6. Kõige tähtsam on raha

See on täiesti uskumatu, kui paljud naised poleks nõus mehega välja minema, kui mehe sissetulek poleks nende silmis piisavalt suur. Sa ei pea looma suhet mehega, kes on töötu või lausa kodutu, kuid raha ei tohiks olla see, mis otsustavaks saab. Armastus ei seisne selles, kellel on suurim maja või uhkeim auto. Kui tahad kalleid kingitusi, siis tee tööd ja teeni ise nende jaoks raha.

7. Filmides elamine

Tõenäoliselt ei satu sa elu jooksul kokku Channing Tatumi või Johnny Deppiga. Enamik naisi teavad, et filmides kujutatud mehed ei ole reaalsed. Nad on loodud nii, et nad jätaksid veatu ja lausa muinasjutulise mulje, kuid reaalsed inimesed pole sellised. Kui sinu nõudmised ideaalsele mehele on kirja pandud mõne su lemmik meessoost filmitegelase alusel, siis peaksid ehk oma nimekirja üle vaatama.

8. Ainult sina

Sa ei leia kunagi meest, kel poleks olnud elu enne sind, sõpru, perekonda või hobisid. Tal on oma elu ja ta elab seda ka pärast sinuga kohtumist. Mõned naised eeldavad, et mehed unustavad oma eelmised tegemised ja keskenduvad vaid neile. Palju on ka neid naisi, kes on mehega suhte lõpetanud, sest mees on aeg-ajalt tahtnud oma semudega väljas käia. Ära eelda, et mees jätab pooleli kõik oma eelnevad tegemised ja keskendub nüüd vaid sinule. Kohtingutel käimine ja lõpuks ka suhe tähendavad kompromisse ja oma elude sidumist.

9. Mees peaks lihtsalt teadma

Mehed pole võimelised mõtteid lugema. Sageli teevad naised selle vea ja eeldavad, et mees teab, miks naine on vihane, kuigi naine ei anna ise mingeid vihjeid selle kohta. Kui mees on sinust huvitatud, siis see ei tähenda, et ta teab sind läbi ja lõhki. Isegi mitte siis, kui olete juba aastakese koos olnud. Unusta ära, et mees peaks lihtsalt teadma, mis su peas toimub ja räägi talle oma tunnetest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles