Miks osale naistele ei meeldi mehe sõbrad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehtud küsitlusest selgus, et enamikule naistest ei meeldi mehe sõbrad. Female First otsustas lähemalt uurida, millistel põhjustel naistele meeste sõbrad ei meeldi.

Alkoholiga liialdamine - kui mees on koos naisega, siis piisab talle paarist õllest ja tal on tuju hea. Sõpradega koos olles on aga olukord teine, siis tuleb juua võimalikult palju ja võimalikult erinevaid marke segamini, vastasel juhul ei pea semud sind piisavalt mehiseks.

Naise ignoreerimine - kui mees veedab oma semudega aega, siis ei jätku tal naisele üldse tähelepanu ja naine võib seetõttu solvuda.

Kogu aeg samad lood - naine mõistab, et mees käis semudega koos koolis ja ilmselt on neil palju ühiseid mälestusi, kuid pidevalt samade lugude kuulmine tüütab lõpuks ära.

Uhkustamine - kui mees on oma sõpradega koos, siis võib juhtuda, et ta uhkustab semude ees asjadega, mida ta tegelikult teinud pole. Põhjuseks on see, et ta tahab lihtsalt sõprade poolehoidu võita.

Ropendamine - pole mingi saladus, et kui mehed on omavahel, siis on vestluses palju rohkem ropendamist.

Kaua väljas olemine - kui mees läheb sõpradega välja, siis jõuab ta tavaliselt koju alles järgmise päeva hommikul. Ta võib naisele küll öö jooksul helistada või sõnumi saata, kuid samas võib ta täiesti unustada, et keegi ootab teda kodus ja on mures tema pärast.

Arvutimängude mängimine - sõbrad laenavad mehele uue arvutimängu ja mees veedab sellega tunde, lausa päevi. Tema tähelepanu ei suuda tõmmata ka see, kui naine ihualasti ta ette ilmub. Arvutimängudel on maagiline võim meeste üle.

Käituvad kui teismelised - oled enda teada suhtes küpse mehega, kes käitub eakohaselt ja kellega on võimalik mõistlikult rääkida. See kõik muutub, kui mees on oma sõpradega. Siis tekib sul tunne, justkui peaksid oma nooremale vennale lapsehoidjaks olema.

Teistest naistest rääkimine - mehed räägivad omavahel ikka naistest, aga suhteliselt ebameeldiv on kuulda, kuidas su oma kallim sõprade ees ütleb, et «paneks» mõnda näitsikut, kes neist baaris mööda kõndis.

Autoga kihutamine - tavaliselt sõidab mees nagu normaalne täiskasvanu, aga kui autos on ka tema sõbrad, siis pole harvad juhused, kui mehe jalg muutub gaasipedaalil natuke raskeks.

Teistsugune käitumine - mõnikord võid hakata kahtlema, kas ikka tunned seda meest, kellega suhtes oled, sest kui ta on koos oma sõpradega, käitub ta hoopis teistmoodi kui sinuga olles.

Autodest rääkimine - naised ei tunne reeglina autosid, seega ei saa nad vestlusest osa võtta. Kui naine räägib oma autost, siis võivad mehed teda kergelt tögama hakata, sest naiste autod on tavaliselt pisikesed ja naiselikud. Ent mehed peaksid õnnelikud olema, et naised autosid ei tunne, sest kui naised oskaksid autosid parandada, siis poleks neil peaaegu üldse põhjust meeste poole pöördumiseks.

Teleri peale karjumine - tavaliselt on mees võimeline rahulikult rääkima sellest, kui miski teda teleris häirib. Aga kui ta sõpradega mõnda pallimängu vaatab, siis tuleb tingimata televiisori peale karjuma hakata.

Iseseisvus - sõprade seltskonnas «unustab» mees, et ta ei oska tegelikult särke triikida, süüa teha ega ise pesu pesta.

Unustatud hellitusnimed - kui mehe semud on teil külas, siis ei kutsu mees sind «kallikeseks» ega «musikeseks». Ta kasutab vaid su pärisnime, sest hellitusnimede kasutamine tähendab seda, et ta on tuhvlialune. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles