Kuidas olla naiselikult müstiline ja äratada mehes huvi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõttemängude mängimine pole parim viis mehe tähelepanu võitmiseks, pigem tasuks olla salapärane ja tagasihoidlik, et mehes tekiks huvi sind lähemalt uurima tulla. Mehed armastavad kõike, mis on müstiline, sest see on nende jaoks üllatav ning tundmatu. Naine peaks müstiliseks jääma ka siis, kui on juba püsisuhtes, sest sel viisil ei muutu suhe igavaks ja mees ei lähe mujalt põnevust otsima.

Allwomenstalk toob välja mõned näpunäited, kuidas võiks naine olla naiselikult kütkestav ja salapärane.

Silmside

Kui mõni mees pakub sulle huvi, siis kõige parem viis tema tähelepanu võitmiseks, on silmsideme loomine. Silmside on õrn, müstiline viis, kuidas oma huvi välja näidata, kuid mitte liiga pealetükkiv olla. Kui te hoiate silmsidet paari sekundi vältel, läheneb mees sulle peagi, sest talle jääb mulje, et silmsideme algataja oli ta ise. Mehed vajavad kerget lüket, et naisele läheneda ja silmside on sellest just sobiv.

Ära ole liiga avameelne

Vasta isiklikele küsimustele vaid juhul, kui mees on neid esitanud. Meestele on jäänud mulje, et iga naise suurim rõõm on iseendast rääkimine. Talle avaldab muljet see, kui sa ei kipu pidevalt oma elust jutustama ja tahaksid pigem millestki muust rääkida. Ära ole liiga tagasihoidlik ega väldi meest, sest see võib jätta mulje, et sa pole üldse temast huvitatud. Keelt tasuks hammaste taga hoida ka seetõttu, et liigne lobisemine võib lõpuks viia virisemise, klatšimise või tühja lobani.

Kuula

Selle asemel, et liiga palju jagada, kuula parem, mida mees sulle räägib. Ära ole liiga agar igast tema sõnast kinni haarama, kuid tingimata kuula teda. Kui paned pisidetaile tähele, siis pikas perspektiivis aitab see sul salapärast muljet jätta. Kuid hiljem, kui meenutad mõnd lugu tema lapsepõlvest, on mees hämmingus, et sa selliseid asju meeles pead.

Sul võiks olla mitmeid hobisid

Ära muuda end selleks, et mehele muljet avaldada ja kindlasti hoidu valetamisest, kuid mitmed erinevad hobid ja meelistegevused tõmbavad tingimata mehe tähelepanu. Meeste jaoks on atraktiivne naine, kes suhtub millessegi suure kirega. Kui armastad mõnd looma, paneb see meest mõtlema, mis on selles liigis niivõrd erilist, et see su südame on võitnud. Kui mediteerid, tegeled vabatahtliku tööga või kuulud mõnda treeninggruppi, avaldab see mehele muljet. Meestele meeldivad iseseisvad naised, kes ei karda igas olukorras endaks jääda.

Ära ole alati kättesaadav

Seda on lihtsam öelda kui teha. Mõni naine on veendunud, et kättesaamatu olemine tähendab seda, et absoluutselt igat telefonikõne ja sõnumit tuleks vältida. See on aga riskantne tegumood, sest nii võid mehest sootuks ilma jääda. Sa pead mehele märku andma, et oled temast küll huvitatud, kuid samas ei pea sa iga tema telefonikõnet vastu võtma. Ära oota, et mees sinuga kontakti otsiks, tegele oma tavapäraste asjadega.

Ära ole kergesti loetav

Näoilmed reedavad sageli meie tegelikke tundeid. Ära ole täiesti tuim, kuid ole teadlik sellest, kuidas sa tema tegudele või sõnadele reageerid. Ära karda naerda tema naljade üle, sest kui sa seda ei tee, võib see sinust ülbe mulje jätta. Sinu eesmärgiks peaks olema see, et sa oled müstiline, mitte ülbe. Ürita teatud olukordades neutraalset näoilmet hoida ja mees hakkab huvi tundma, mida sa parajasti mõtled.

Ära näita oma vaimustust välja

Meestele meeldivad väljakutsed. Kui naine on ilmselgelt vaimustuses mehe lähedusest, siis mees teab, mida naine tema vastu tunneb ja peagi ei viitsi mees enam palju pingutada. Ära ole mehe vastu külm, kuid teatud olukordades käitu nii, et jääks mulje, justkui oled kogenud ka paremat. See võib tunduda julm, kuid mehi tuleb julgustada, et nad viitsiksid pingutada. Ole tänulik selle eest, kuidas ta sind kohtleb, kuid samas jäta mulje, et saaksid sarnase kohtlemise osaliseks ka mujal. Meestele meeldib olla igal alal parim ja ta ei anna alla enne, kui on sind täielikult rahuldanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles