Airi Kansar: hirmud, viha ja seksuaalsus on paljuski toiduga seotud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Airi Vipulkumar Kansar (Airi Ojamets)
Lauljatar Airi Vipulkumar Kansar (Airi Ojamets) Foto: Svetlana Zaitseva/Õhtuleht

Laulja Airi Vipulkumar Kansar on elanud pea seitse aastat taimetoitlasena ja usub, et toit mõjutab oluliselt inimese olemust.

«Hirmud, viha ja seksuaalsus on väga paljuski toiduga seotud,» rääkis Airi Kroonikale. «Täna mind kuidagi ei erutaks mees, kes sööb laipu. Isegi mõte temaga suudlemisest ajaks südame pahaks. Samuti ei suuda ma ette kujutada suudlemist suitsu või õlle järele haiseva mehega.»

Sellised asjad on Airi selgitusel peamised välised näitajad, kuid sisemistest näitajatest hindab ta meeste puhul kõige rohkem intelligentsust. «Mulle pakub palju rohkem naudingut istuda mehega kodus ja arutada igasugu asju kui kuskil väljas ringi rallitada. Isegi koos voodis raamatuid lugeda on taevalik nauding,» tunnistas ta.

See, et teised inimesed liha söövad, pole Airi sõnul tema asi ja tal on sellest ükskõik. «Aga ma ei tahaks elada mehega, kelle harjumused on minust väga erinevad selles valdkonnas,» sõnas ta. «Ma olen ehk liiga palju vaadanud igasugu filme ja videoid ning lugenud materjale, kus kirjeldatakse loomade piinamist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles