Kolm nippi, kuidas vannitoa peegel udust puhtaks saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast mõnusat kuuma dušši tahaks vannitoa peegi ees end sättida, kuid see on udust hägune ja midagi pole näha. Käe või rätikuga nühkimine teeb peeglile inetud jutid ja suurt tolku sellest nagunii pole.

Classy Mirrorsi blogi jagab nõuandeid selleks, kuidas peegliklaas selgeks saada siis, kui vannitoa ust mingil põhjusel avada ei saa.

  1. Pane vannituppa õhukuivati. Vannitoas on palju niiskust, mis teeb peegli uduseks. Õhukuivati teeb õhu kuivemaks ja udu taandub kiiremini kui muidu.
  2. Kasuta fööni! Tavalise fööni abil peaks peegel selginema umbes 15 sekundi jooksul, kui sead selle kõige tugevama faasi peale.
  3. Puhasta vannitoapeeglit raseerimiskreemiga. Kõlab veidralt, kuid see toimib. Enne vanni või duši alla minekut puhasta peeglit. Selleks tee segu liitrist leigest veest ja tassitäiest valgest äädikast. Pese saadud segu kasutades peegel vanade ajalehtedega või kaltsuga, mis ei jäta klaasile vööte. Kui peegel on kuivanud, pane sellele paar törtsu raseerimiskreemi ja aja see ühtlaselt laiali. Lase sel minuti jagu seista ja pühi puhaste lappide abil maha. Selle nipi abil jääb peegel kaunilt läikivaks ja vähemalt nädal aega ei tohiks see ka niiskes vannitoas uduseks tõmbuda.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles