Karin Rask: igas suhtes on omad reeglid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Rask
Karin Rask Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Vabakutseline näitleja ja rõivabrändi Kalamaja Printsess looja Karin Rask (34) rääkis ajakirjale Anne & Stiil, et on oma abikaasa Rasmusega kokku leppinud, et kui kummagi töö kisub elu kiiva, siis tõtatakse kohe olukorda parandama. 

«Oleme teadlikult võtnud aega kahekesi olemiseks. Näiteks ütleme: kallid vanaemad, teie peate nüüd nende kahe väikelapsega hakkama saama ja meie läheme kinno,» kirjeldas ta.

Selleks, et paarisuhtest rääkimine ei kõlaks targutamisena, nentis Karin, et igas suhtes on omad reeglid. «Meie ei ole kumbki konfliktsed ega väga närvilised. Meil on sarnased väärtushinnangud,» selgitas ta oma suhte olemust. «Muidugi tülitseme meie ka. Nii umbes kord aastas, ja siis mitu tundi. Aga me kohe ka lahendame probleemi – sest juhtub, et me polegi teadnud, et see on probleem – ja lepime ära. Räägime palju, nii teineteise tegemistest kui ka muidu elust. Oluline on, et sa austad teist ja ilmaasjata ei nääguta.»

Loe pikemalt Karin Raskist ajakirja Anne & Stiil värskest numbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles