Kümme põhjust, miks oma lokkide üle uhke olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kummalisel kombel on paljud loomulike lokkidega naised tusased ja peavad oma soengut tüütuks või isegi inetuks. Seevastu kulutavad sirgete juustega naised palju raha ja aega, et samasugust välimust saavutada. 

Kui sa oled sirgendamisest ja föönitamisest juba lõputult tüdinenud, siis mõtle veidi järele – ehk oleks sul hoopis põhjust oma juuste üle uhke olla? Siin on sulle selleks Huff Postist kümme põhjust, et saaksid end paremini tunda.

  1. Sa hakkad rahva seas hästi silma. Sa võid karnevalil rahuga grupist eemale minna, sest tead, et teised leiavad sind hõlpsasti üles.
  2. Mõnikord vaatavad lapsed su juukseid suure imetlusega ja tahavad neid katsuda. Sa oled ju nagu printsess.
  3. Pidulik seong tähendab paljudele lokke. Kui teised peavad selleks tükk aega juukseid koolutama või juuksuri juures käima, siis on sul juba ärgates uhke soeng peas.
  4. Lokkis juustega tundud kogu aeg särtsakas. Sul pole hommikul kohvi vajagi, sest tundub, et oled väga ergas ja valmis tegutsema.
  5. Suured lokid tähendavad tugevat iseloomu. Sa võid üritada olla häbelik, aga inimesed arvavad ikkagi, et oled julge ja aval. Nõnda ongi lihtsam juba olla julge ja aval.
  6. Sa oled nagu mässaja. Vähemalt sa näed selline välja.
  7. Sa võid iga kell 80ndate stiilipeole minna. Lisa vaid veidi juukselakki, too silmad laineriga esile ja oledki valmis.
  8. Sul pole vaja krunnitäidet. Oma lokkis juustega saad teha väga ilusa krunni ilma abivahendeid kasutamata. Sa ei pea ka vaeva nägema, et su patsid «seksikalt sassis» oleks, see tuleb imelihtsalt.
  9. Lokid juhivad tähelepanu asjadelt, mida tahad varjata. Kui sul on pikad lokid juuksed, ei pane keegi tähele, et su silmaalused on mustad või et «päevadest» on juuksepiiril pikk vistrike rida.
  10. Sa saad ka niiske ilmaga lasta juustel ise kuivada. Seevastu su sirgete juustega sõbrannad peavad fööniga vaeva nägema, et oma juukseid enam-vähem korda saada. Sinu juuksed on alati kohevad ja ei tundu õhukesed.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles