Kevade kuumimad soengutrendid naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauren Conrad
Lauren Conrad Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Talv on läbi saanud ja kevadel tahavad paljud naised midagi enda juures muuta. Kevad on ju tuntud kui uute alguste ja looduse tärkamise aeg. Nüüd on just õige aeg üle vaadata, millised soengutrendid on kevadel kõige kuumemad.

Pikad juuksed: Kate Middleton

«2014. aastal on trendikas erinevate pikkuste omavahel segamine,» ütles kuulsuste juuksur Mark Hill. Näiteks Cambridge'i hertsoginna juuksed on enamasti pikad, kuid tema kiharaid kaunistavad tihtipeale erineva pikkusega lokki keeratud salgud. Tulemuseks on lihtne ja romantiline soeng. Ka pikkades sirgetes juustes on midagi väga naiselikku ja kaunist, kirjutab RedBook.

Võimsad pixie-soengud: Halle Berry, Jennifer Lawrence

Halle Berryl on trendikas pixie-soeng võimsa tukaga. «Moodsal pixie-lõikusel on mitu erinevat vormi, see võib olla veidike pikem või ka väga lühike soeng,» selgitas juusteekspert Laura Dahl. «Reeglina on pixie-soeng lühike, kuid sel on mitu erineva pikkusega kihti ja juuksed hoiavad reeglina pea ligi. Kui naine soovib pixie-soengut, siis tasuks sellest eelnevalt kindlasti juuksuriga rääkida.»

Staarid leiavad mooduseid, kuidas ka kõige lühem soeng omanäoliseks muuta. Võtame kasvõi Jennifer Lawrence'i üles seatud soengu Oscarite galal. «Üha enam kuulsusi ja tavakliente palub lühikest soengut,» rääkis Hill. «Kuid pixie-soengut on kõige raskem välja kanda, sest see sobib vaid teatud peakujuga ja vaid ovaalse näokujuga.»

Ühtlane värvitoon: Victoria Justice

Kui vahepeal oli väga trendikas värvida juukseoti või salke, siis nüüd eelistatakse pigem ühtlasi värvitoone ehk kõik juuksed on ühte värvi. Victoria Justice'i juuksed on näiteks ühtlaselt tumepruunid ja see toon muudab noorukese lauljanna küpsemaks.

Loomuliku välimusega salgud: Lauren Conrad

Kui soovid siiski oma juustele veidike heledust ja kevadist kergust lisada, siis eelista loomuliku välimusega salke. Mõned juuksurid on selle trendi nimetanud sombréks. Juukseotsad, mis on vaid tooni või paari võrra ülejäänud juustest heledamad, lisavad soengule dimensiooni, jätmata muljet, et värvimisega on liiale mindud. Kui ombré stiili populaarsus hakkab vähenema, siis heledad juukseotsad on just poolehoidjaid kogumas. Ekspertide sõnul muudab see soengu loomulikuks ja kauniks. 

Korrapäratu lõikus: Taylor Swift

Taylor Swift näitas alles hiljuti oma uut lühikest soengut ja tuleb tunnistada, et noor lauljanna näeb välja šikim kui varem. Swifti juuksed tunduvad olevat veidike ebaühtlase pikkusega ja väidetavalt on taolise soengu eest väga lihtne hoolt kanda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles