Pirgit Toomel: kaheksa reeglit, mida tutvumisportaalis järgida

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas leida endale tänapäeva kiire elutempo juures kaaslane püsisuhteks, kui kogu aeg kulub kontoris töötamisele? 

Kas selleks tuleb kasutada pere, sõprade, töökaaslaste abi ja lasta neil oma tutvusringkonnast sobiv kandidaat välja otsida või kasutada hoopiski kiirkohtinguid uute tutvuste loomiseks? Kui sul on palju vaba aega ja energiat, et kõik tuttavate tuttavad üle vaadata ja kiirkohtingute seast, kus inimestel on oma tõelise mina peale legend ehitatud, see õige välja valida, siis anna minna! 

Teistele, kel ei ole aega raisata, võib julgustavalt öelda, et revolutsiooniline Internet päästab maailma. Tänapäeval on loodud hulgaliselt online-kohtinguportaale, kristlastele, katoliiklastele, juutidele, seenioritele, üksikutele vanematele ja teistele klassifitseerimata inimestele, mille seast endale kaaslase otsinguks sobivaim välja valida. Selleks tuleb ainult endale öelda - Go Online!

Siinkohal paar reeglit, mida online-kohtinguportaalis järgida:

1.         Tee oma kodutöö – enne, kui sa end kuskil kasutajaks registreerid, tee oma kodutöö ja uuri, kuidas on sinu konkurendid oma profiilid üles seadnud. Kui sa tunned end sellel lehel ebamugavalt, siis suure tõenäosusega ei ole see online-kohtinguportaal sinu jaoks. Vali järgmine!

2.         Väärtushinnangud – vali endale portaal, mis sobib sinu väärtushinnangutega ja kajasta neid läbi kogu oma profiili. Nii suurendad tõenäosust kohata oma teist poolt ehk kasutajat, kes järgib sinuga samu põhimõtteid.

3.         Aususe printsiip – selle asemel, et valetada end Angelina Jolieks, kes on endine modell ja praegune ÜRO hea tahte saadik, ole aus ja avatud. Ära kasuta oma profiilil viis aastat tagasi tehtud ja fototöötluse abil muudetud pilte, kus sa oled 10 cm pikem ja 20 cm saledam. Kui kaugele sa oma valedega jõuda tahad?

4.         Enese üles haipimine - tutvusportaalid on ühed populaarsemad kohad enese üles haipimiseks, näitamaks end potentsiaalsetele tulevastele partneritele tegelikkusest palju suuremas hiilguses. Kas sa mitte ei üritanud enda profiiliga sama teha, tuues välja oma ilu, märkimisväärsed oskused majapidamises ja suurepärase edukuse tööpostil, mille kohaselt võiks sind järgmiseks peaministriks valida? Kui sinu Unistuste Printsi profiil tundub liiga hea, et olla tõsi, siis ta ka on liiga hea, et olla tõsi!

5.         Järgi oma intuitsiooni – järgi oma tundeid ja emotsioone uute inimestega tutvumisel. Meil kõigil on olemas kuues meel, mis näitab meile rohelist tuld või annab tugeva alarmi, pannes muretsema, ebasobiva partneriga tutvumisel.

6.         Kas sa oled valmis? – kui sa tunned end ebamugavalt ja ei ole valmis kohtingumaailmast osa võtma, siis kuidas peaksid teised inimesed end sinuga mugavalt tundma? Õpi end hindama ja armastama ning alles seejärel, kui sa oled valmis, hakka enda kõrvale otsima inimest, kellega seda jagada.

7.         Ära kiirusta – oluline on meeles pidada, et konto omamine online-kohtinguportaalis ei kohusta sind koheselt oma valikuid tegema ja sealsete kasutajatega kohtingutele tormama. Kui sa ei leia endale koheselt sobivat partnerit, siis varu kannatust või registreeri end kasutajaks teises online-kohtinguportaalis. Rahu, kõik tuleb omal ajal!

8.         Eesmärk – lõpetuseks, kuid ka alustuseks - mis on sinu eesmärk online-kohtinguportaalis kasutajaks registreerimisel? Kas sa soovid sealsete kasutajate seast leida endale tulevase partneri või rahuldad lihtsalt oma uudishimu teiste inimeste eludes tuhnides? Kuidas sa saad oodata tulemusi ilma eesmärkideta? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles