Kaheksa lauset, mis alati meeste tähelepanu köidavad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mõelnud, milliste sõnadega mehe tähelepanu võita? RedBook toob kaheksa näidet lausetest, mis alati meeste tähelepanu köidavad.

  • «Ma olen su üle väga uhke.»

Kohtingu- ja suhteekspert Jason Weberman teab, et meeste jaoks on väga tähtis see, et naine nende üle uhke oleks. Mees ei pruugi ise tunnistada, et tema saavutused teevad teda uhkeks ja siinkohal tulebki naine mängu. Kui ütled mehele, et oled tema üle uhke, siis see näitab talle, et sa paned tähele tema elus toimuvaid muutusi.

  • «Mulle meenus midagi, mis me eelmisel nädalavahetusel tegime...»

See on flirtiv, mänguline ja ideaalne lause, mida kasutada siis, kui te kahekesi näiteks last vannitate. Seks on iga suhte juures oluline asi, ka siis, kui see pole kõige esimene asi, millele sa mõtled. Kui võtad seksi ootamatult teemaks, siis see tuletab mehele meelde kirglikke hetki, mille olete koos veetnud. See mõjub teievahelisele suhtele hästi ja võid kindel olla, et peagi olete juba koos teki all.

  • «Aitäh sulle.»

Pole oluline, mis teie elus parajasti toimub, lihtne tänuavaldus võib suhtele värskendavalt mõjuda. Oletame, et tulete koos pärast pikka tööpäeva koju. Enne, kui hakkate oma tavapäraseid asju tegema, täna kallimat millegi eest, mida ta sinu heaks tegi. Isegi, kui see oli midagi nii tühist nagu naljakas video või sõnum.

  • «Veinibaar, kell 20.00, kohtume seal.»

Naine ei pea alati olema see, kes kohtinguõhtuid korraldab, aga kui olete juba pikemat aega üritanud välja minna, ent see pole õnnestunud, siis võib see eriti seksikalt mõjuda, kui õrnema soo esindaja haarab kontrolli enda kätte. «Spontaansus võib teile meelde tuletada, et te jagate lisaks pühendumisele ja stabiilsusele ka midagi lõbusat,» sõnas suhteekspert Dylan Thrasher.

  • «Mulle tundus, et see naine tegi sulle silma!»

Kui märkad, et mõni naine vaatab su meest ja teavitad sellest ka oma kallimat, siis see on vaid süütu silitus mehe egole ning see mõjub hästi teie suhtele. Loomulikult ei pea sa pidevalt jälgima, kas keegi vaatab su meest või mitte, aga hea on mehele märku anda, et sa tunned end õnnelikuna, et saad just temaga koos olla. Kui ütled mehele, et mõni teine naine tegi talle silma, siis see tõstab kahtlemata mehe enesekindlust ning näitab talle, et sa ei tunne võõraste suhtes armukadedust.

  • «Mu kolleegile meeldisid tohutult kõrvarõngad, mis sa mulle kinkisid.»

Mehed võivad end ebakindlalt tunda, kui peavad naistele kingitusi ostma. Kui mees kingib sulle midagi, mis sulle meeldib, siis see teeb teda äärmiselt õnnelikuks. Sel juhul võid kindel olla ka selles, et saad tulevikus veel taolisi kinke. Thrasher selgitas, et uuringud on näidanud, et kui naised tahavad tunda, et nad on ihaldatud, siis meeste jaoks on see, et nad oleksid hinnatud.

  • «Sa pead magama minema.»

Sina ja kallim olete mõlemad täiskasvanud ning ilmselt on teil mõlemal pikad päevad, aga kõigile meeldib see, kui nende eest hoolitsetakse. Ütle mehele, kui ta näeb väsinud välja ja hoolitse tema eest – eeldades, et ta teeks sinu heaks sama –, sest see on suhte hoidmiseks väga oluline.

  • «Veame kihla?»

Väikesed omavahelised kihlveod muudavad teie suhte lõbusamaks ja nii on teil rohkem ka omavahelisi nalju. Pealegi lisab väike võistlusmoment teie suhtele vürtsi, eriti juhul, kui kihlveo võitja saab auhinnaks midagi siivutut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles