Nõuandeid meestele: kuidas vältida enneaegset seemnepurset

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enneaegne seemnepurse on meeste seas levinud probleem. Kahjuks keelduvad paljud mehed sellest rääkimast ja abi otsimast. See võib aga tekitada palju stressi ja emotsionaalseid ning psühholoogilisi probleeme, kaasa arvatud ka probleeme enesehinnanguga.

Uuringute järgi on enneaegse seemnepursega probleeme lausa ühel mehel kolmest. Kui sina oled üks neist meestest või kui mõne naislugeja kallimal on probleeme enneaegse seemnepursega, siis siin on mõned nõuanded, kuidas selle probleemiga toime tulla, kirjutab healthmeup.com.

Masturbeeri. Kui tahad voodis kauem vastu pidada, siis masturbeeri vähemalt tunnike enne seksi, sel viisil ei tohiks olla probleeme liiga kiire lõpetamisega.

Lükka penetratsiooni edasi. Kui olete partneriga kirehoog voodis, keskendu eelmängule ja väldi penetratsiooni vähemalt 15 minutit. Sel viisil lükkub seemnepurse edasi ja sa võid partnerile mõnu pakkuda näiteks oraalse stimuleerimise teel.

Kegeli harjutused. Kegeli harjutused pole mõeldud vaid naistele, need võivad aidata ka meestel seemnepurset edasi lükata. Kegeli harjutused muudavad nimelt tugevamaks lihast, mis orgasmi ajal kokku tõmbub. Kui treenid seda lihast paar korda päevas, siis peaksid olema suuteline ka enneaegset seemnepurset vältima.

Proovi pigistamist. Kui oled seemnepurskele lähedal, tõmba peenis õrnalt partneri seest välja ja pigista peenise otsa umbes 30 sekundit. Seejärel võid seksiga jätkata. «pigistamise tehnika» võimaldab sul aidata partneril orgasmi saada ja enda seemnepurset edasi lükata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles