Feng shui koolitaja: tala voodi kohal lööb paarisuhtesse kiilu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kroonika kodu-eris jagab näpunäiteid feng shui koolitaja Siret Seeder, kelle sõnul on magamistuba kodus tähtsuselt teine ruum. Esimesel kohal on köök kui kodu süda.

Siret Seederi sõnul peab magamistuba asuma maja tagumises osas, välisuksest kõige kaugemal. See on ruum, kus võõrad ei käi ja suuri pidusid ei korraldata. Koolitaja sõnul on inimorganismile parim ruudu- või ristkülikukujuline ruum, kõige halvem on energia L-tähe-kujulises toas. Sellisel juhul tuleks tuba sirmi või lükanduste abil pooleks jagada.

Seederi selgitusel ei mõju talade all magamine hästi ei unele, tervisele ega suhtele. Teravatest nurkadest ja servadest tulenev negatiivne energia mõjutavat tugevalt meie heaolu. Kui tala jagab voodi pikuti kaheks, siis lööb see koolitaja sõnul kiilu paarisuhtesse.

Lisaks toonitab Seeder, et paari voodimadrats peab olema ühes tükis. Keskelt kaheks eraldatud madrats viitab alateadlikult leppimatutele vastuoludele partnerite vahel ning soojad ja lähedased suhted jäävad kättesaamatuks.

Hea lugeja, mida arvas Sina koolitaja sõnadest? Kas usud, et magamistoa energeetika võib mõjutada suhet?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles