Cafe More ja Katharinentali kohviku looja Angeelika Kang pakub kevadväsimuse vastu ühe energiast pakatava ja vitamiinirikka smuutiretsepti. Angeelika soovitab smuutisid valmistades lasta fantaasial lennata ning kasutada neis erinevaid külmutatud köögivilju ja marju, sest need on head vitamiini- ja mineraalainete allikad.
Vitamiinipommist porgandi-apelsinismuuti
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 200 g külmutatud miniporgandeid
- 1 apelsini värskelt pressitud mahl
- peotäis spinatit
- 2 cm tükk ingverijuurt
- 6 jääkuubikut
Pane blenderisse külmutatud miniporgandid, spinat, ingver ja jääkuubikud. Lisa värskelt pressitud apelsini mahl. Purusta kõik komponendid ühtlaseks seguks. Serveeri kõrges klaasis.