Vaata: noor Eesti teksabränd tegi omapärase moevideo

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Kodumaine teksabränd MINU on valmis saanud visuaalse elamusega, mis viib kujutlusvõime 9-minutilisele rännakule kesk tsaariaegset laevatehast. 
 

Kampaania on pühendatud MINU kahevärvilistele teksastele nimetusega The Visionary Pants ja see loodi koostöös Eesti ühe andekaima lavastaja CJ Kase ja kohaliku tõusva elektroonilise muusika artisti - Karl Kraffaga, kes videole ka spetsiaalselt taustamuusika lõi.

MINU näol on tegemist teksabrändiga, mis loodi 2010. aastal Tallinnas. Bränd eristub peamiselt oma enneolematu lähenemisega teksale - seda alates ülemaailmselt patenteeritud kahevärvilistest pükstest kuni julgete vormideni mantlimoes.

Läinud aastal esitles MINU maailma kõige esimese teksagildi - Reval Denim Guild - sündi. 

Just nagu vanaaja meistrimehed, ühendas ka MINU austusest me endi juurte ning ajatult hea rätsepakunsti vastu ühe katuse alla kiiduväärt rätsepad, nahakunstnikud ja kübaravormijad. Inimesed, kes teevad oma asja südamega. Kui MINU on bränd, siis Reval Denim Guild on justkui filosoofia selle taga - innovatsioon, traditsioon, kvaliteet, disain ja meistritöö.

Muide, selle aasta Loovusfestivalil Kuldmuna 2014 tunnustati MINU ka 2 kuldmunaga - üks neist Reval Denim Guildi logo eest ning teine kohalikku moemaastikku raputanud must-valge sügiskollektsiooni fotoseeria eest.

The Visionary Pants from MINU on Vimeo.

The Visionary Pants from MINU on Vimeo.

Behind the curtain - The Visionary Pants from MINU on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles