Kevade alguse puhul tasub tervise ja enesetunde turgutamiseks asendada üks toidukord päevas smuutiga. Hobikokk Kätrin Maidla on pannud kokku tervisest pakatava mango-spinati smuuti retsepti. See on smuutimaailma klassik, kaunis ereroheline jook, mis maitseb maguseksootiliselt.
Mango-spinati smuuti
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mango-spinati smuuti
Vaja on:
- peotäis spinatit
- 100 grammi värskeid küpseid või külmutatud mangokuubikuid
- veerand kooritud sidrunit
- 150 ml vett
Pese spinat ja sega kannmikseris veega umbes 20 sekundit. Lisa mango ja kooritud sidrun ning blenderda ühtlaseks. Soovi korral turguta õietolmuga. Juhul, kui mango pole väga magus, võid magustajana proovida mett või datleid.