Kuidas naised mehi endast eemale tõukavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised tõukavad oma tegudega mehi eemale rohkem, kui tahaksid ise seda tunnistada. Naistel on pikad nimekirjad asjadest, mis neile meeste juures ei meeldi, ent sageli unustatakse, et see on kahesuunaline tänav.

Siin on mõned näited, kuidas naised mehi eemale tõukavad, kirjutab Allwomenstalk.

Omandihimu

Kas sa kontrollid pidevalt, kus su kallim on ja millega tegeleb? Kui nii, siis peaksid ehk veidike tagasi tõmbama. Kui mees saab liiga palju «kus sa oled?» sõnumeid, siis see tüütab ta lõpuks ära. Ta ei taha suhtes olla naisega, kes käitub nagu mehe ema. Sulle võib tunduda, et sa lihtsalt hoolid temast, kuid tema tunneb, et sa ei usalda teda ja üritad teda kontrollida.

Klammerdumine

Mehel on vaja isiklikku ruumi. See, kui palju ta tahab üksi olla, sõltub juba konkreetsest inimesest. Mõne mehe jaoks on see ka liig, kui ta peab kallimaga kolmel õhtul nädalas koos söömas käima. Jälgi meest ja selgita välja, kust läheb tema piir. Kui annad mehele hingamisruumi, siis ta hindab seda ning üritab sinu jaoks aega leida.

Minevikus elamine

Kui tunnete end suhtes mugavalt, siis on normaalne see, et jagad oma minevikku oma praeguse kallimaga. Aga ära jää liiga pikalt minevikust heietama. See ei puuduta teda ega isegi teid. Ära võrdle teda mõne eelmise kallimaga. Ära võrdle end mõne tema endise kallimaga. Kindlasti ära võta teemast vaidlusi, mis teil minevikus on olnud.

Valetamine

Mitte kellelegi ei meeldi, kui partner talle valetab. Aga miks seda ikkagi tehakse? See ei mõju suhtele kuidagi hästi, pigem vastupidi. Suhtlemine on suhtes väga tähtis, seega kui ütled asju, mida sa tõsiselt ei mõtle, mis on selle kõige mõte? Ürita end väljendada ja lase kallimal küsimusi esitada asjade kohta, mida ta ei mõista. Alati eelista rääkimist vaikimisele või valetamisele.

Võimuvõitlus

Kas teie suhtes on kindlaks määratud, kelle jalas on püksid? Kas see on üldse oluline? Tegelikult mitte. Te sobite kokku ja teil mõlemal on oma tugevad ning nõrgad küljed. Ärge raisake aega sellega, kelle käes on võim. Üritage arvamusi jagada ja rääkige omavahel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles