Kuus sõnumit, mida naine ei peaks mehele saatma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui tegemist on mehele tekstisõnumi saatmisega, siis peaksid naised väga ettevaatlikud olema. Võib-olla oled õppinud, et olulisi teemasid – tülitsemine või tulevikust rääkimine – ei tasuks telefoni teel ega tekstisõnumis puudutada, on ka mõned näiliselt süütumad sõnumid, mida mees võib valesti tõlgendada.

«Loodetavasti tuleb meil sinuga veel selliseid õhtuid nagu täna.»

Kui teie suhe on alles värske, siis peaks väga ettevaatlikult suhtuma vihjetesse, mis puudutavad teie ühist tulevikku, kirjutab Yahoo! Shine. Vahel kiirustavad naised asjade käigust ette ja loovad omale kujutluspilte, kuidas nad mehega õnnelikult tuleviku koos veedavad. Probleem on aga selles, et mehed ei mõtle asjadest samamoodi ja vihjed tulevikule võivad mehe ära hirmutada. Saada parem selline sõnum: «Tänane õhtu oli lõbus. Järgmine kord kohtume minu juures?» Keskendu ainult ühele järgmisele kohtingule, mitte kaugemale. Ära ole ka liiga konkreetne, väldi kindlaid kuupäevi ja kellaaegu.

«Tahad järgmine nädalavahetus mu vanematega kohtuda?»

Mehe jaoks võib naise vanematega kohtumine kaasa tuua palju ebamugavust, eriti kui suhe on alles värske. See sõnum põhimõtteliselt karjub: «Ma võtan meie suhet tõsiselt!» Lisaks on mehel raske sellest pakkumisest keelduda ilma, et naine solvuks või sellest tüli tekiks. Saada mehele parem järgmine sõnum: «Mu vanemad on nädalavahetusel linnas, seega ma ei saa vist sinuga kohtuda.» Kui mees ilmutab su vanemate külaskäigu vastu huvi, siis võid mainida, et ta võib teiega liituda. Kui mees võtab sind ja teie suhet tõsiselt, siis tahab ta su vanematele kahtlemata parimat muljet jätta.

«Kus sa oled olnud?»

Kaks sõna: süümepiinade tekitamine. Selline sõnum näitab mehele, et sa oled meeleheitel ja mees võib mõista, et tal oleks väga lihtne sind ära kasutada. Saada parem: «Hei! Kuidas sul läheb?» Kui sa meeldid talle, siis ta vastab su sõnumile. Kui sõnum jääb vastuseta, siis võid sama sõnumi paar päeva hiljem uuesti saata, kuid ära tee seda rohkem kui korra. Kui ta ikka ei vasta sulle, siis liigu edasi.

«Me peaksime Facebookis sõpradeks saama.»

Selliseid lauseid tuleb noorte naiste puhul sageli ette. Ilmselt tahab naine sõbrannadele näidata oma uue silmarõõmu pilte, kuid ei julge ise meest sõbraks lisada. Ole selliste pakkumistega ettevaatlik, sest mõned mehed tõlgendavad seda nii: «Ta tahab Facebookis oma suhtestaatust muuta!» Kuidas oleks mõistlikum taoline olukord lahendada? Tee oma Facebooki profiilist ekraanipilt ja saada see mehele koos sõnumiga: «Ma näitan sulle enda oma, kui sa näitad mulle enda oma.» See on kelmikam ega tundu tõsise ettepanekuna.

«Millega sa täna tegeled?» (saadetud pärast südaööd)

Kui sa just ei otsi üheöösuhet, siis võib see sõnum mehele vale signaali saata. Sama hästi võid sõnumisse kirjutada: «Seksida tahad?» Põhimõtteliselt tähendab see ju sama, kui saadad sõnumi keset ööd. Kui tahad mehega natuke flirtida, saada talle järgmine sõnum: «Mul on seljas midagi, mis sulle meeldiks.» Saada see sõnum kindlasti enne südaööd, siis ei jää mehele muljet, et sa oled üksildane, kiimas või meeleheitel.

«Mõtlen sinule.»

See sõnum on väga armas, kui olete mehega juba pikemat aega koos olnud, aga kui olete hiljuti tutvunud ja saadad mehele sellise sõnumi, siis see annab talle märku, et ta meeldib sulle väga ja see võib talle hirmutavalt mõjuda. Mehe jaoks võib see liig olla. Saada hoopis selline sõnum: «Mul oli sinuga väga lõbus. Teeme seda varsti jälle.» Enne, kui teie suhe muutub tõsiseks, peaks see olema lõbus. Ütle mehele, et ta meeldib sulle ja sa nautisid temaga väljas käimist, ära jäta talle muljet, et oled hakanud juba pulmi planeerima. Isegi kui oled, ei pea mees sellest veel midag teadma! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles