Lugeja kirjutab: mesimummuprillide ja haaremipükste aeg on läbi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perrie Edwards kannab moodsaid ümmargusi päikeseprille.
Perrie Edwards kannab moodsaid ümmargusi päikeseprille. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Naine24 lugejamäng kevadtrendidest pani kirjutama neiu, kes jagab mitmeid häid moenippe ja tutvustab selle kevade trende.

Kevad on saabunud, hall ja külm ilm on asendunud vulisevate vete, särava päikese ja tärkavate lillekestega. Tuleks nurka visata suurem osa tumedaid ja kindla peale minevad riided ning võtta kevad vastu kergete ja rõõmsate värvidega. Kevad on päikese ja uue alguse aeg ning šoppama suundudes tuleks seda meeles pidada.

Kevadega on alati kaasas käinud heledalt säravad pastelsed toonid. Hoogu saab juurde valgete pükstega, olgu siis tegu teksapükste või klassikalise kontoriülikonna pükstega. Kui neile lisada pastelne mündiroheline vöö ja mõni aksessuaar (nagu näiteks värvilised küüned või kõrvarõngad) ning pehme kollane jakike, siis ongi uhke päikesest ja liblikatest inspireeritud outfit olemas.

Tuleks investeerida ka värvilistesse mantlitesse ja jalanõudesse. Ka värvilised nahktagid sobivad kevadesse ülihästi. Lillelised aksessuaarid on kevadel väga sobivad. Lisa voogavatesse juustesse üks lilleõieklamber või pista varvaste otsa lilledega kaunistatud baleriinad.

Ka tume meik võiks uut talve ootama jääda, kerged roosad toonid näevad palju lõbusamad ja vallatumad välja, huulepulk tuleks asenda kaunilt päikese käes sillerdava kerge läikega. Tuult saab tiibadesse ka pits, olgu selleks siis tükike bleiseritaskul, kaunistamas aluspesu või hoopis küünemaalingul, pits on ja jääb alati väljendama romantilist meelt ja õrnust.

Otsa on saanud haaremipükste ja «mesilase» päikeseprillide aeg. Püksid olgu lihtsa, klassikalise lõikega ja päikeseprillide seas löövad endiselt hoogu aviaatori ja Ray Bani stiilis prillid. Ka rõhuvad neoonvärvid võiks jätta kappi uut aega ootama ja asendada need pehmemate toonidega.

Miniseelik jäta suve ootama ning libista selga uhke ja stiilne põlvedeni pliiats-seelik, mis sobib kaunilt kevadisse ilma. Pliiats-seelikuga tuleks ka meeles pidada, et seda ei sobi kanda madalate jalanõudega ning panna jalga kontsaga kevadised saapad.

Tumesinise võidukäik hakkab läbi saama ning hoogu hakkavad juurde koguma hoopis fuksia- ja lõheroosa. Peenikesed kingakontsad hakkavad vaikselt asenduma veidike jämedamatega, mis on mugavuse vaatenurgast väga tore. 

Tuleks ka meeles hoida, et ükskõik kui moodne mingi asi olla võib, on selle kandmise juures kõige tähtsam enda hästi tundmine. Ära pane selga midagi, milles end halvasti tunned.

Ilusat kevadet kõigile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles