Lugeja kirjutab: naised, loobuge retuusidest ja kandke rohkem kleite!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retuusid on trenniriietus.
Retuusid on trenniriietus. Foto: Reuters/ScanPix

Naine24 lugejamäng kevadtrendidest kestab kuni selle nädalavahetuse lõpuni. Selle kirja autor peab retuuse silmikriipivaks ja soovitab naistel kanda rohkem kleite.

Sellel kevadel võiksid punasuised naised suvele vastu jalutada kübarat kandes. Põlvedeni ulatuks lendlev mustriline kleit ja sammu teeksid kergeks lihtsad poolsaapad mõne üksiku pandlaga. Kui kevadilm peaks krutskeid keerama, kaitseks end külma eest lihtsa heleda vihmamantliga - just selline näeks välja minu ideaalne kevadgarderoob.

Või siiski, ühes ideaalses kevad-suvises garderoobis leiduks rohkem kui mitu kübarat. Pastelsete värvide vahelt torkaksid silma selged lilla, sinise ja oranži variatsioonid, mis ehiksid rikkalikku kujundimustri virvarri. Kui kleit on ühevärviline ja lihtsam, võiks sellel kanda särtsakamat kevadmantlit.

Ootan kangesti suurte retro-hõnguliste päikseprillide ilmumist tänavapilti, eriti šikiks pean täiesti ümaraid päiksevarje. Küll aga võiks sellest kevadest puududa igasugused retuusid, eriti kirjud, mis tavaliselt sooja tulles salaja silma kriipima ilmuvad. Päev on kohe ilusam, kui seda saab ühes ilusas kleidis veeta - naised, kandke rohkem kleite!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles