Kaheksa asja, mida mehed salamisi armastavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole oluline, kas mees on alles loonud suhte mõne naisega või on nad juba pikemat aega pühendunud suhtes, on teatud väikesed asjad, mida naised teevad ja mis meestele salaja tohutult meeldivad. Huff Post toob välja kaheksa asja, mida mehed armastavad.

Kui naine paneb pea mehe rinnale

Kui vaatate koos telerit või lebate niisama diivanil, siis tea, et mehele meeletult meeldib see, kui sa paned oma pea tema rinnale. Meeste sõnul on see üks parimaid tundeid, sest mehele meeldib tunda, et ta on kaitsja positsioonis ja see asend ütleb mehele, et naine tunneb end temaga turvaliselt.

Kui naine saadab mehele esimesena sõnumi

Mehed tunnevad suurt survet, et nemad peavad alati vestluse algatajaks olema. Vahel ei ole mees kindel, kas tema sõnumite saatmine oleks ehk liiga pealetükkiv või oleks viisakam oodata, et naine enne ühendust võtaks. Mees võib olukorra liiga keeruliseks mõelda (jah, ka mehed suudavad seda teha!) ja jätta sõnum üldse saatmata, mis võib omakorda naises küsimusi tekitada. Ka meestele meeldib tunda, et neid tahetakse, seega mehele kiire sõnumi saatmine muudab ta päeva helgemaks.

Kui naine ütleb, et ta hindab meest

Mõned inimesed näitavad oma tundeid rohkem välja kui teised, siinkohal pole õigeid või valesid teguviise. Aga pea meeles, et kui mees panustab teie suhtesse, siis tahaks ta kuulda seda, kuivõrd sa tema panust hindad. Kuigi ta peaks olema võimeline sinu tundeid mõistma su tegude järgi, vajavad mõned mehed otsekohesemat lähenemist. See tekitab tal sees sooja ja mõnusa tunde.

Kui naine mängib mehe juustega

Mingil põhjusel naudivad mehed seda veel eriti siis, kui nad on parajasti autoroolis. Kui istud autos esiistmel, siis siruta oma käsi välja ja sasi kergelt mehe juukseid. See paneb kindlasti ta naeratama.

Kui naine uhkustab mehe üle Facebookis

Mõned naised lähevad sellega liiale. Aga kui mees teeb sinu heaks midagi ilusat, siis ei tee see kellelegi halba, kui sa seda paari sõnaga kommenteerid või teed kiire pildi ja laed selle Facebooki. See näitab mehele, et sa hindad tema pingutusi ja oled valmis oma tundeid tema vastu terve maailmaga jagama.

Kui naine kuulab

Naised teavad paremini kui mehed, et tõeliselt kuulamine pole passiivne tegevus. See on võib tõepoolest keeruliseks ülesandeks osutuda. Vahel toimub mehe elus midagi olulist, ta töötab mingi eesmärgi nimel või tekitab töö lihtsalt stressi. Kui te koos maha istute, ürita temaga silmsidet hoida ja kuula, mida mehel sulle öelda on. See näitab talle, et sind huvitab see, mis tema elus toimub.

Kui naine on sõbrannadega väljas ja saadab mehele sõnumi

Leidub mehi, kes on väga armukadedad ega luba naisel sõbrannadega välja minna, eriti juhul, kui seltskonnas võib olla ka teisi mehi. Kuigi mõnes mõttes võib armukadedus olla õigustatud, peaks mees end suhtes ikkagi piisavalt kindlalt tundma ja naist usaldama, mitte muretsema iga sekund, kui naine on temast eemal. Kui sinu mees on piisavalt küps ja lubab sul sõbrannadega välja minna, siis saada talle õhtu jooksul sõnum, kasvõi selleks, et niisama «tere!» öelda. See paneb mehe naeratama ja ta teab, et sa mõtled temale.

Kui naine näitab oma armastust

Naine ei pea mehele avalikus kohas sülle sadama, kuid väikesed žestid nagu käest hoidmine, kallistamine või põsemusi võivad mehe jaoks väga olulised olla. See muudab teid lähedasemaks ja näitab mehele, et sa oled uhke, et saad temaga koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles