Mida tasuks õppida suhtest noorema mehega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casper Smart (26) ja Jennifer Lopez (44).
Casper Smart (26) ja Jennifer Lopez (44). Foto: John Shearer/AP

Kas oled mõnikord mõelnud, miks kuulsad naised nagu Madonna ja Jennifer Lopez endast nooremaid mehi eelistavad? Kas noorema mehega on parem suhtes olla või tasuks õppida näiteks Demi Moore'i kogemusest ja pigem suhteid nooremate meestega vältida? Kas suhtes on vanus üldse oluline?

YourTango uuris noorema mehega suhtes olnud naistelt, mida on taoline suhe neile õpetanud.

1. Nad pole nii enesekindlad kui sina

25-aastane Pam, kelle enamik kallimaid on temast nooremad olnud, on õppinud, et nooremad mehed ei ole niivõrd enesekindlad ja naise enesekindlus võib neid mõnikord hirmutada. «Nad ei näidanud eriti initsiatiivi ega enesekindlust välja. Nad ei olnud niivõrd kindlad endas kui mina, kuid ma soovisin, et kasvõi korra korraldaks mu kallim meile kohtingu, mitte mina,» meenutas Pam.

2. Nad ei tekita mõttetult probleeme

67-aastane Paula on aga jõudnud järeldusele, et temast peaaegu poole nooremate meestega on tunduvalt lihtsam suhtes olla. «Kui võimalik, eelistan suhteid luua meestega, kes on minust 30 aastat nooremad. Selles eas mehed tahavad veel lõbutseda, seigelda, avastada ja oma karjääri luua ning nad hindavad seda, kui saavad olla suhtes naisega, kes ei tekita asjatult probleeme. Nad ei tunne, et peaksid oma positisiooni pärast võitlema,» rääkis Paula.

3. Nende abil on hea raskest lahkuminekust üle saada

«Pärast inetut lahkuminekut olin suhtes mehega, kes oli minust 6 aastat noorem. Seks oli imeline ja tema sõbrad pidasid mind lausa jumalannaks... Aga ma ei saanud temaga normaalselt täiskasvanute kombel rääkida, isegi mitte kõige tühisematest asjadest,» meenutas 30-aastane Yasmin. Tema sõnul oli raske nooremat meest oma sõbrannadele tutvustada, sest ta oli alles tudeng, kes ei käinud veel tööl, seega jututeemad olid alati limiteeritud. Lõpuks lõpetas Yasmin suhte ära, sest teda häiris see, et mees oli temast rumalam.

4. Nad naudivad elu

Dixie (51) sõnas, et tema otsustas aastaid tagasi, et on nõus suhet looma vaid noorema mehega. Dixie sõnul on nooremad mehed vähem kriitilised, nad on avatud hullumeelsetele ideedele ja neil on energiat, et ka pärast tööpäeva lõppu elada.

5. Nad võivad olla täiskasvanud...

26-aastane Lindsay rääkis, et tema ei oleks osanud arvata, et on kunagi suhtes noorema mehega. «Mõnikord ma mõtlen küll sellele, et kui mina olen 30, siis tema on alles 20. eluaastate keskpaigas, kuid muus osas on see olnud imeline kogemus. Ta kohtleb mind kui printsessi. Ta on üllatavalt küps oma ea kohta,» lausus Lindsay.

Nicole (25) meenutas aga, et tema oli suhtes tunduvalt vanema mehega, kui kohtas oma praegust kallimat, kes on temast noorem. Alguses ei võtnud Nicole meest eriti tõsiselt ja ilmselt oli põhjuseks mehe noor iga. «Kui me kohtingutel käima hakkasime, oli tema alles ülikoolis ja mina pidin hakkama saama nõudliku töökohaga. Ma ei teadnud, kuidas ma teda tööüritustele kaasa võtan ilma, et tunneksin end kui lasteahistaja. Mul oli vist natuke piinlik. Praegu tundub see naeruväärne, sest ta on tunduvalt täiskasvanum ja mõistlikum kui ükskõik milline mu endistest kallimatest. Mina olin lapsik, et ei saanud sellest kohe aru ning takerdusin pealiskaudsetesse faktidesse nagu vanus,» rääkis Nicole.

6. ...või lapsikud

26-aastane Lisa aga jutustas, et tema kogemused nooremate meestega pole just head olnud. «Ta oli väga lapsik ja ma kahtlustan, et ta suhtles meie suhte ajal veel oma eksiga, sest ta oli pidevalt väga salatsev. Ta on ainus mees, kes on minust noorem olnud ja ma ei tahaks enam noorema mehega suhet luua,» oli Lisa veendunud.

«Need nooremad mehed, kellega mina olen kokku puutunud, on olnud minu jaoks liiga lapsikud. Nad ei osanud naist õigesti kohelda,» rääkis 26-aastane Liz. Tema sõnul oli nooremate meestega pidevalt probleemiks see, et kui mees tahtis õhtul välja minna, siis naine eelistas pigem vaikset õhtut kodus või restoranis rahulikult õhtustada. Lizi arvates ei mõista enamik noori mehi seda.

7. Kõik on suhteline

«Mina olen õppinud, et kõik on suhteline. Ma ei ole kunagi oma praegust abikaasat vaadanud kui endast nooremat,» sõnas Joanna (33).

Head naised, kas teie olete suhtes olnud endast noorema mehega? Millised on olnud teie kogemused?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles