Adeele Sepp: lapsed on väga kriitiline publik

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Sepp
Adeele Sepp Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

«Kättemaksukontoris» Kirke Kleini kehastav 24-aastane Adeele Sepp tunnistas Kroonikale, et tal on praegu suur väljakutse – leida valem, mis teeb sellest nii fenomenaalse seriaali ja miks see lastele nii väga meeldib.

Selleks, et Adeele saaks «Kättemaksukontorisse» võimalikult palju panustada, püüab ta aru saada, kuidas see mehhanism täpsemalt toimib. «Mis näiteks lastele meeldib, sest olgem ausad, seriaali ei hakatud ju tegema selleks, et see neile meeldiks,» selgitas ta. «Aga praegu on see kujunenud väga vaadatavaks just laste ja noorte seas. Ja seda ei tohi alahinnata. Noored on väga targad ja lapsed väga kriitiline publik. Oluline on saada sellele tuksele pihta -  mis on see, mis neid võlub ja kuidas seriaali veel paremaks teha.»

Adeele Sepa selgitusel tuleb võimaluste piires latt väga kõrgele seada, sest sisuliselt kasvatatakse praegu oma publikut. «See noor inimene, kes meid praegu vaatab, kasvab ühel hetkel suureks ja ideaalis võiks ta näiteks tänu minule või ükskõik millisele teisele näitlejale tulla teatrisse – kus ta omakorda näeb ehk midagi, mis lööb tal mõne luugi lahti,» loodab näitlejanna. «Ja tänu selle avanemisele võtab ta siis ehk kätte ka mõne hea raamatu. See on vastutus, millesse ei tohi kergekäeliselt suhtuda,» usub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles