Lugeja kirjutab: võtmeelemendiks on boyfriend jeans

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira jalas on boyfriend jeans.
Shakira jalas on boyfriend jeans. Foto: AP/Scanpix

Naine24 lugejamäng kevadtrendidest kestab kuni selle nädalavahetuse lõpuni. Selle kirja autor kirjeldab kevadist look’i, mille võtmeelemendiks on nn peikateksad ehk boyfriend jeans.

Kui peaksin valima ühe eseme selle kevade moest, siis oleksid need boyfriend jeans. Veidi maskuliinse lõikega, sirge (mitte liibuva!) säärega, alt veidi üles keeratud ja siit-sealt veidi rebenenud. Värvidest valiksin neile heledama sinise.

Miks just boyfriend jeans? Pikka aega on moes olnud kitsad liibuvad nn modelliteksad. Armastan neid väga, kuid iga figuuriga need ei sobi. Boyfriend jeans peaks küll kõigile sobima. Nende materjal on paksem ega too kehakumerusi nii halastamatult välja. Need teksad jätavad lõbusa ja muretu mulje ning on mugavad, praktilised ja lihtsalt lahedad.

Kõige rohkem meeldivad mulle «peikateksad»aga sellepärast, et need meenutavad mulle 80ndaid ja 90ndaid. Tollane rõõmsameelne diskoglamuur sai tasakaalu just sarnastest teksadest. Minu jaoks iseloomustab seda aega optimism, rõõmsameelsus, värskus ja usk paremasse tulevikku. Rõõm elust endast.

Teadagi loovad riided enesetunde ja usun, et selliseid teksaseid kandes oleks raske kurvameelseks või ükskõikseks jääda. Teksade vööks valiksin keskmise laiusega lihtsa musta rihma. Ja ülespoole peenikese triibuga meremehesärgi. 

Üleriieteks valiksin klassikalise trentšmantli. Minul on beež, aga ühes ajakirjas nägin ka imeilusat punast mantlit. (Ma oleksin hea meelega oma komplektile hoopis musta nahktagi lisanud, aga see oleks juba liiga 80ndad - 90ndad.... Musta nahktagi võib siiski alati kanda, lihtsalt sel kevadel siis mingi teise rõivastuse juurde!)

Jalanõud.... Need jätan teie otsustada. Väga kõrged kontsad ei ole ilmselt parim valik, kõik muu tundub lubatav.

Te ütlete, et vanamoodne? Mood käib alati ringiratast ja pealegi võin kinnitada, et selline riietus on hetkel olemas kõigis moeajakirjades. 

Mina soovitan sel kevadel lihtsat elegantsi. Helget rõõmu oleks meie kevadesse alati vaja!

Loe kevadtrendide mängu kohta lähemalt SIIT ja kirjuta ka oma mõtetest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles