Kaheksa väikest asja, mis muudavad paarisuhte paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, kui ideaalseks sa oma suhet pead, on olemas teatud pisiasjad, mis võivad suhtes väga olulist rolli mängida. Näiteks vähemalt ühe korra päevas koos söömine või mehele lemmiksöögi valmistamine võivad suhet tunduvalt tugevamaks muuta.

Järgnevalt on välja toodud väikesed asjad, mis paarisuhte paremaks muudavad, kirjutab iDiva.

1. Praegusel ajal on suhteliselt tavaline see, et süüakse teleri või arvuti ees ja see võib lauakaaslases tekitada üksindust. Miks mitte näpata siis oma tihedast graafikust veidike aega, lülitada kõik ebavajalikud vidinad välja ja nautida teineteise seltskonda söögilaua ääres?

2. Mees võib paluda mõnikord sul koos endaga tema lemmiksaadet vaadata, kuid sina eelistad raamatut lugeda või midagi muud teha. Aga vaid ühe saate vaatamine ei võta ju su graafikust palju aega. Pealegi, kui ta soovib oma lemmiksarju vaadata sinu seltskonnas, siis peaksid pigem meelitatuna end tundma, mitte talle korvi andma.

3. Enamik mehi armastab sportmänge vaadata ja eriti lõbus on seda teha koos semudega. Kui sinu mees armastab jalgpalli või korvpalli jälgida, siis kingi talle piletid mõnele mängule ja julgusta teda koos sõpradega seda vaatama minema. Mees hindab seda ja vastab peagi sarnase kingiga.

4. Kui olete koos kodus, kanna neid riideid, mis mehele sinu seljas meeldivad. Olgu selleks mõni seksikas särgike või mugavad teksased. Kui tahad asju huvitavamaks muuta, proovi näiteks mehe särke selga. See teeb ta tuju kindlasti paremaks.

5. Kui sageli te koos süüa teete? Peaaegu mitte kunagi? Te võite mõlemad olla pärast pikka tööpäeva väsinud, aga leidke natuke aega ja valmistage üheskoos midagi süüa.

6. Kui olete juba mõnda aega suhtes olnud, siis pead mõtlema uutele viisidele, kuidas mees rõõmustada ja suhet aktiivsena hoida. Kui teemaks on kingituste tegemine, siis nende saamisest ei tüdine keegi kunagi ära. Muuda oma kingid mehele isiklikuks. Kui talle meeldib lugeda, osta talle raamatupoe kinkekaart. Kui mees armastab massaaži, vii ta spaasse.

7. Ilmselt teate, mis kell teie tööpäevad lõppevad. Saada mehele sõnum, kus ja mis kell ta pärast tööpäeva lõppu võiks sinuga kohtuda ja minge koos kohtingule. Te ei pea tingimata õhtust sööma, tehke ükskõik mida, mis teile meeldib.

8. Üks lihtne ja armas moodus oma tunnete väljendamiseks on kallimale kirjakeste jätmine. Aseta kiri nähtavale kohale, näiteks vannituppa peegli külge või mehe sülearvuti peale. See näitab talle, et sa oled võtnud hetke, et oma tundeid väljendada, kuigi su päevakavas on tuhat asja, millega sa pead tegelema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles