Seitse viisi, kuidas mehed ilma sõnadeta oma kiindumust väljendavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised, eriti nooremad, kipuvad sageli kurtma, et nad ei kuule oma kallimatelt piisavalt tihti neid kolme kõige hinnalisemat sõna. Aga, kallid naised, kas te teate, et mehed väljendavad oma armastust veel mitmel muul moel peale sõnade? Kas olete kuulnud, et tegudel on suurem kaal kui sõnadel?

Kui oled mõnikord kahelnud, kas mees ikka armastab sind või mitte, siis loe järgmisi näiteid sellest, kuidas mehed sõnu kasutamata oma armastust väljendavad, kirjutab Allwomenstalk.

Ta teeb sulle väikseid kingitusi

Kui mees teeb sulle pidevalt väikeseid kingitusi, siis see näitab, et ta mõtleb sinule - olgu kingiks väike šokolaaditahvel, raamat, mida sul vaja on või toiduained, mida ta arvas, et sul võib vaja minna. See on üks armsamaid mooduseid, kuidas oma armastust näidata, ära võta taolisi tegusid enesestmõistetavatena.

Ta laseb sinul valida

Sulle võib tunduda, et see näitab tema ükskõiksust, kui ta laseb sinul filmi või restorani valida, kuid tegelikult näitab see, et ta armastab sind. Kui ta laseb sinul valida, siis see näitab, et ta keskendub sinu õnnelikuks tegemisele, ta tahab teha täpselt seda, mis sulle kõige rohkem meeldiks.

Ta laseb sul mänge võita

Kui mängite arvuti- või lauamänge koos ja mees laseb sinul võita, siis see näitab, et ta ei taha, et sa end halvasti tunneksid ja on selle nimel nõus oma uhkuse tagaplaanile asetama. Muidugi käib see ka vastupidi - kui sina oled temast parem mängija, siis peaksid ehk laskma mõnikord mehel võita. See on kindel märk kiindumusest.

Ta helistab sulle hilja õhtul

Kui viimane asi, mida mees õhtuti teeb, on sulle sõnumi saatmine või helistamine, siis pole kahtlustki, et sa oled tema mõtetes. Sama kehtib ka selle kohta, kui ta helistab sulle esimese asjana hommikul. See on armas žest ja näitab, et ta mõtleb sinule.

Teda huvitavad sinu hobid

Kui ta tuleb sinuga teatrisse, kuigi vihkab teatrit või on su truu kaaslane poodides, kuigi talle ei meeldi osturetkedel käia, siis on tegemist armastusega. Tõenäoliselt ei naudi ta neid tegevusi üldse, kuid kuna ta saab sinuga koos olla, siis ei tahaks ta ka midagi muud teha. Taolised väikesed ohverdused kehtivad ka naiste kohta, seega järgmine kord, kui mees tahab sinuga koos poksimatši vaadata või midagi muud teha, siis ära anna talle korvi.

Ta külvab sind üle väikeste suudlustega

Kõik musid ja suudlused ei pea olema kirglikud ja keelega, mõnikord piisab ka väikestest musidest, millel on suur tähendus. Isegi, kui mees pole tuntud selle poolest, et ta avalikult oma tundeid näitaks, kuid kingib sulle pidevalt musisid näiteks laubale või käele, siis pole kahtlustki, et sa oled tema jaoks tähtis. Vaata, et sa vastaksid samaga ja tekitaksid ka mehes tunde, et teda armastatakse.

Ta muretseb sinu pärast

Kui sul on halb päev, tuleb mees su tuju paremaks muutma või vähemalt helistab ja uurib, kuidas sul läheb. Kui sul on rahalisi raskuseid, siis üritab mees sind aidata ja kui sa tunned kurbust, siis pakub ta sulle oma seltskonda. Kui mees on sinu jaoks alati olemas, kui sa teda vajad, siis on tal kahtlemata suured tunded sinu vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles