Mida ta sellega mõtleb ehk kuidas tõlgendada mehe kehakeelt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik inimesed on erinevad ja meil on raske kindlalt teada, mida teine inimene oma sõnade või tegudega tegelikult mõtles või öelda tahtis. Selleks, et naistel oleks meeste käitumist veidike lihtsam tõlgendada, koostas Allwomenstalk.com väikese juhendi, mida mehe üks või teine žest võib tähendada.

Ta paneb oma käe su seljale

Üks lihtsamaid viise mehe kehakeele tõlgendamiseks on see, kui sa jälgid, mitu korda üritab mees sind puudutada. Ei, mitte seksuaalses mõttes, vaid mitu korda ta «kogemata» sulle vastu läheb või sind mõnest neutraalsest piirkonnast puudutab. Kui te liigute läbi rahvamassi ja mees paneb oma käe su seljale, et juhatada sind õiges suunas, siis võid kindel olla, et sa meeldid talle.

Ta naeratab pidevalt

Kui atraktiivne see sinu arust on, kui mees vaatab sind, endal seksikas naeratus näol? See võib sind jalust nõrgaks võtta, kas pole? Hea uudis on see, et kui ta sinuga rääkides ja sind vaadates seksikalt naeratab, siis sa kindlasti meeldid talle.

Ta libistab käe läbi oma juuste

Pole vast mingi üllatus, et kui mees üritab sulle muljet avaldada, siis teeb ta kõik, et sinu seltskonnas olles hea välja näha. Kui ta libistab käe läbi oma juuste, siis see näitab, et ta tunneb muret oma välimuse pärast ja samas on ta ärevil ning põnevil, et saab jälle sinuga koos olla.

Ta üritab alati näoga sinu poole olla

Kui mees on sinu poole näoga, siis see näitab, et ta on enesekindel ja tähelepanelik sinu suhtes. Kui ta tahab alati istuda näoga sinu suunas või kui sa sisened ruumi ja mees tundub olevat pinges ning seisab sirgemalt kui tavaliselt, siis ta tahab sulle märku anda, et ta on mees ja ta on sinust huvitatud.

Ta ei istu jalad koos

Kui märkad, et sinu läheduses istudes on mehe jalad veidike enam lahus kui muidu, siis see on märk sellest, et mees tahab sind paremini tundma õppida. See on justkui mehe moodus oma territooriumi märgistamiseks, et teised mehed ei üritaks sulle ligi ajada.

Ta kergitab kulme

Nii mehed kui naised kergitavad kulme, kui miski üllatab neid või mõjub intrigeerivalt. Aga kui su silmarõõm kergitab sinuga koos olles kulme, siis see on kindlapeale hea märk. See tähendab, et sa oled tema jaoks huvitav ja ta tahab sind paremini tundma õppida.

Ta nõjatub sinu poole

Kui te räägite omavahel ja mees nõjatub sinu poole, siis pole kahtlustki, et ta on sinust huvitatud. Sinu poole nõjatumine näitab, et teda huvitab see, mis sul on öelda, ta peab sind atraktiivseks, tahab sind tundma õppida, ei taha, et teised sulle külge lööks ning ta on kindlasti huvitatud ka järgmisest kohtingust. Kui paned tähele, et suurema osa ajast on ta kallutatud sinu poole ja jälgib pidevalt su suud, siis ta tunneb teie vahel tugevat füüsilist sidet ning tahaks sind suudelda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles