Nõuandeid paaridele: mida teha, et seks kestaks kauem?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui jututeemaks on seks, siis tuleb tõdeda, et mehed ja naised on erinevalt üles ehitatud. Kui mees eelistab linade vahel olla nagu Usain Bolt ja kiiresti finišijoon ületada, siis naine tahaks, et seks oleks aeglasem ja kirglikum.

Kui partner on pikema vahekorraga nõus, siis peaksid ehk teadma, et seksi on võimalik teatud nippide abil pikendada. Siin on viis nõuannet, mida tasuks järgmine kord kaaluda, soovitab healthmeup.com.

Naine peal

Kuigi seda pole teaduslikult kinnitatud, soovitavad paljud naistele ja meestele suunatud terviseportaalid pikema vahekorra jaoks proovida asendit, kus naine on pealpool. See asend aitab naisel kontrollida ka seda, kui sügavale mehe peenis jõuab ja kui kiiresti te liigute. Kui sulle meeldib olukorda kontrollida, siis see asend on just sinu jaoks!

Pikk, rahulik eelmäng

Ära kisu kohe partneril rõivaid seljast, vaid kerige pinget ja kirge aeglaselt üles. Hellitage ja suudelge teineteist. Proovige rollimänge, eksperimenteerige kehamaalingutega või eruta meest massaaži või millegi julgemaga. Peaasi on see, et te ei kiirustaks kohe seksima.

Proovige vahekorda pikendavaid geele

Apteekides ja erootikapoodides leidub libesteid ja geele, mis lubavad vahekorda pikendada. Seega, kui oled tüdinud sellest, et mees saab oma osa kätte ja keerab siis magama, soeta spetsiaalne geel ja koged pikemat seksi. Nimelt on neis geelides koostisaine nimega bensokaiin, mis muudab mehe suguelundi vähem tundlikuks ning tänu sellele suudab mees kauem vastu pidada.

Armutoidud ja -joogid

Armujoogid (šampanja) ja -toidud (austrid, maasikad) võivad küll omada teatud platseeboefekti, kuid need tekitavad samas ka romantilise meeleolu, mis tõotab mõnusalt seksikat õhtut.

Massaaž ja küünlad

Kellele ei meeldiks, kui neid hellitaks ulakas massöör, eriti siis, kui massaaž kulmineerub millegi veelgi kuumemaga. Loo õige meeleolu kasutades lõhnaküünlaid ja paku mehele, et mudid tervet tema keha, ise salamisi teades, et tulemas on äärmiselt erootiline massaaž. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles