Mida tasuks flirtides meeles pidada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui soovid mõnele mehele külge lüüa, siis peaksid teatud asju meeles pidama. Sa ei taha end ju liigselt närvi ajada sellega, et muretsed, milline käitumisviis oleks õige. Sa ju räägid lihtsalt teise inimesega, mis selles nii hirmutavat on?

Aga kui see teine inimene on keegi, kellele sa üritad muljet avaldada, siis pole mingi ime, kui sa närvis oled. Kui sa ei suuda muudmoodi end maha rahustada, siis pea järgmisi punkte meeles, mis peaksid sind flirtimisel abistama, kirjutab Allwomenstalk.

Naerata

Kõigil on oma flirtimisstiil, kuid naeratus on midagi, mis mõjub kõigile inimestele. Kui õrritad meest, kingi talle kelmikas naeratus. Kui tahad tema tähelepanu võita, siis naeratus on selleks kõige lihtsam viis. Kui midagi flirtides üldse meeles pidada, siis kindlasti naeratamist.

Mõnikord tuleb halbu päevi ette

Kui flirdid alati sama inimesega, kuid tema reaktsioon on erinev, siis ära süüdista ennast. Meil kõigil tuleb ette halbu päevi. Sa ei tea, mis teise inimesega on sel päeval juhtunud, seega ära süüdista ennast. Kui inimesel on vaja hingamisruumi, siis anna talle seda. Võid ju alati homme uuesti proovida.

Äraütlemisel on omad põhjused

Pole vahet, kas oled kuulud laulja või tagasihoidlik kooliplika, ühel hetkel puutud elus ikka äraütlemisega kokku. Need, kellesse sina armud, ei pruugi sinust huvitatud olla ja pea meeles, et neid kõiki mõjutab see, mis nende elus toimub. Äraütlemine võib olla tingitud inetust lahkuminekust. Võib-olla pole sellel inimesel hetkel uue suhte jaoks aega. Võib-olla eelistab ta vallaline olla. Äraütlemisel on erinevaid põhjuseid, asi ei pruugi sugugi sinus olla.

Erinevad lähenemisviisid

Inimesed väljendavad oma tundeid erinevalt. Sina võid oodata, et kallim teeks sulle komplimente või kirjutaks armastuskirju, kuid tema on võib-olla nii häbelik, et ei julge seda sammu astuda. Mees võib oma tundeid väljendada hoopis pilgus, millega ta sind vaatab. Pea meeles, et inimesed flirdivad erinevalt, seega mõnikord võib olla raske aru saada, kui keegi sinu tähelepanu üritab võita.

Vääriti mõistmine

Sulle võib tunduda, et sa ei meeldi oma silmarõõmule, sest ta ei vasta su sõnumitele. Tegelikult võib asi olla selles, et ta on lausa hull su järgi, kuid tal läheb aega, et ideaalset vastust välja mõelda. Sa ei tea kunagi, mida teine inimene mõtleb, seega ära arva, et mõistad teda täielikult. Inimesed võivad sind üllatada.

Jää iseendaks

Ära teeskle, et sulle meeldivad asjad, mida sa tegelikult vihkad. Kui flirtimine õnnestub ja teist saab paar, siis lõpuks saab ta aru, et sa valetasid. Pealegi, kas tahad, et talle meeldiks sinu loodud tegelaskuju või sina ise? Kui sa ei meeldi talle sinu enda pärast, siis on kogu teie suhe vale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles