Põhjuseid, miks õnnelikel naistel on õnnelikud mehed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üle maailma on hetkel hoogu kogumas uus huvitav liikumine. The Happy Wives Club ehk õnnelike naiste klubi on naisi ühendav veebileht, liikumine, revolutsioon, mille eesmärgiks on näidata, et õnnelikud abielud on olemas.

Facebookis räägivad sellest liikumisest juba miljonid inimesed. Twitteris oli see eemisel nädalal kõige esimene populaarne jututeema. See on inspireerinud paljusid naisi kirjutama õnneliku abielu teemal, kirjutab Yahoo! Shine.

Miks see liikumine niivõrd populaarseks on muutunud? Sest inimestele meeldib näha, et üle maailma on palju õnnelikke naisi, kes on oma abieludega rahul. Ja kui maailmas on palju õnnelikke naisi, siis tähendab see seda, et täpselt sama palju peaks ju ka õnnelikke mehi olema. Olete ilmselt kuulnud ütlemist, et õnnelik naine tähendab õnnelikku elu.

Niisiis, miks on õnnelike naiste mehed õnnelikud? Siin on seitse põhjust.

1. Õnnelik naine austab oma meest ega lase mehel endaga halvasti käituda

Meeste jaoks on üks suurimaid vajadusi elus olla austatud, eriti naiste poolt. Õnnelik naine näitab üles austust oma mehe vastu, kuid samas teab naine, et ta on mehega võrdne ega lase mehel end halvemini kohelda.

2. Õnnelik naine hoolitseb enda eest

Õnnelik naine hoolitseb oma välimuse ja tervise eest, seda nii füüsilises kui ka vaimses mõttes. Meestele meeldib see, kui nad näevad naisi treenimas, lugemas või mediteerimas. See mõjub mehele julgustavalt ja naine muutub tema jaoks veelgi atraktiivsemaks. See teeb mehe õnnelikuks.

3. Õnneliku naise sõbrad elavad tema abielule kaasa

Olgem ausad, kõik meie sõbrad pole alati meie suhete pooldajad. Aga need, kes su suhtele või abielule tõeliselt kaasa elavad, on need sõbrad, keda peaksid võimalikult kaua enda kõrval hoidma. Õnnelik naine teab seda ja ta on oma suhetega ettevaatlik, veendudes, et need ta abielule liiga ei teeks. Abikaasadele see meeldib!

4. Õnnelikule naisele meeldib, kui tema eest hoolitsetakse

Kõikidele naistele meeldib see, kui neid hellitatakse. Kuigi naine võib olla võimeline muru niitma, autot remontima või prügi välja viima, pole tal midagi selle vastu, kui mees seda kõike teeb. See teeb mehi õnnelikuks, sest kuigi nad ei pruugi just nautida muru niitmist või prügi välja viimist, teevad nad seda selleks, et naine õnnelik oleks.

5. Õnnelik naine ei vaja meest igas olukorras enda kõrvale, kuid talle meeldib, kui mees teda toetab

Meestele meeldib see, kui naised naudivad nende seltskonda. Mehed teavad, et naised ei vaja neid alati enda kõrvale seisma, kuid samas meeldib naistele, kui mehed nende jaoks olemas on.

6. Õnnelik naine teab, et ta on seksikas, kuid hindab siiski mehe komplimente

Kõige kaunimad on need naised, kes teavad sisimas, et nad on ilusad. Nad usuvad endasse, kuid neile mõjub väga hästi see, kui mees neile komplimente teeb ja kinnitab seda, et naine on ilus. See muudab abielu tõeliselt õnnelikuks.

7. Õnnelik naine teab, et ka mehel on tunded

Meestel on ka tunded ja kõige rohkem mõjutavad meeste tundeid nende naised. Õnnelik naine teab, et kuigi mees võib esmapilgul tunduda karm, on ka temal tunded ja ta võib mõnikord haiget saada. Naine austab seda ja suhtub mehe tunnetesse ettevaatlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles