Meestele: kuus moodust, kuidas tähistada naistepäeva

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie kõigi elus on vähemalt üks naine, kellele olla tänulik. Naised on seda väärt, et 8. märts ei mööduks tähelepanuta.

  1. Mõtle naistele, keda sa tahaksid tänada ja miks. Näiteks võib abi olla vihjetest: ema, õde, tütar, vanaema, sõbranna, abikaasa, nõbu, õpetaja, pakub Wikihow.
  2. Ütle endale olulisele naisele, miks ta sulle tähtis on. See ei pea tingimata olema imal tundepuhang. Võid öelda lihtsalt: «Aitäh, ema, et sa iga päev nõusid pesed!» Tal on kindlasti hea meel.
  3. Tee midagi endale olulise naise heaks. Sinu ema on sinu nimel väga palju ära teinud. Sel ühel päeval võiksid ju teda tavapärasest rohkem aidata või kuidagi talle heameelt teha. Lihtsad teod teevad imesid.
  4. Mõtle armsale kingitusele. Olenevalt sinu võimalustest ja tunnetest sobivad kingituseks näiteks potilill või kommikarp. Kel on partner, võiks viia oma naise välja sööma.
  5. Kirjuta midagi! Sa võid kirjutada oma blogisse, et on naistepäev. Sa võid kirjutada ka luuletuse oma lemmikõpetajale või anda sellest teada oma Facebooki seinal. Anna teada, et sa hoolid ja pead naisi oluliseks.
  6. Toeta heategevust. Heategevuseks on väga palju erinevaid võimalusi. Võid toetada näiteks rinnavähi ennetuskampaaniat või anda raha grupeeringutele, mis seisavad naiste õiguste eest.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles