Monika Kuzmina sotsiaalmeediast: pean lugu võimalusest vesteldes inimesele silma vaadata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Kuzmina
Monika Kuzmina Foto: Tiina Kõrstini/Õhtuleht

Teleeksperimendis «Seotud» osalev Monika Kuzmina pruugib sotsiaalmeediat mõõdutundega ja mõtleb oma postitused alati läbi, et neil oleks ka mingi sügavam tähendus. 

Enamasti kirjutab Monika piltide juurde inspireerivaid tekste või tsiteerib oma blogi ja hetkeemotsiooni ajel pilte veebi ei lae. «Kuna mul puudub nutitelefon ja käin siiani ringi «dinosaurustelefoniga», siis läbi mõtlemata emotsioone ma ise ei jaga ja ausalt öeldes ei süvene ka teiste omadesse,» selgitas Monika Õhtulehele, et hoiab silma peal vaid neil, kel on arukad arvamused Eestis või välismaal toimuva kohta.

Virtuaalmaailma pealetungi näitena meenutas Monika kord ühe hotelli baaris nähtud sõbrannasid, kes omavahelise suhtlemise asemel eelistasid keskenduda nutitelefonidele. «Mina armastan pärissuhteid reaalsete inimestega ning pean väga lugu võimalusest vesteldes ka inimesele silma vaadata,» selgitas ta, mis too vaatepilt teda häiris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles