Viis nõuannet, kuidas meest voodis hullutada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine tahaks uskuda, et ta ei lase ühelgi mehel endale dikteerida, mida naine voodis tegema peaks. Aga paarisuhtes on ju kaks inimest ja kui mees rahuldab sinu soove, siis miks ei võiks sina samaga vastata?

Naisteportaal Woman's Day vahendab viis nõuannet, kuidas oma mehele voodis rohkem rahuldust pakkuda.

Räägi ulakalt

Sa ei pea sõnadega edasi andma kõike, mis voodis toimub või mida sa teha plaanid, aga sind võib üllatada, mida mõned siivutud sõnad mehega teevad. Iga naine ei tunne end seda tehes mugavalt, aga keegi ei käsi sul oma mugavustsoonist liiga kaugele astuda. Kasuta näiteks järgmisi sõnu: märg, hämmastav, tugevamini. Ära aga liiga meditsiiniliseks muutu. Ükski mees ei erutu selle peale, kui naine ütleb: «Ma võin kinnitada, et su peenis sisenes mu tuppe.»

Haara kontroll enda kätte

Vaid vähesed asjad on kuumemad kui naine, kes teab täpselt, mida ta voodis tahab. Selle edastamiseks mehele on mitmeid erinevaid mooduseid. Sa ei pea kapist piitsasid ja käeraudu välja otsima ega meest ringi kamandama. Lükka näiteks mees voodile pikali ja tõsta tema käed üle tema pea, ise tema peal istudes. Kuum on ka see, kui naine dikteerib, millise asendi võiks järgmisena voodis sisse võtta. See ei pea olema midagi väga keerulist või räpast, lihtsalt teistmoodi kui tavaliselt.

Paku välja uusi asendeid

Meestele meeldib, kui naine käib ideid välja. Kui sa oled mõnda asendit tükk aega proovida tahtnud, siis nüüd on selleks õige aeg. Modifitseeritud variandid koerapoosist või misjonäriasendist on huvitavad, samas võid sa oma fantaasial lennata lasta ning üllatada meest vahukoore ja vanniga. Ära muretse sellepärast, kas see asend teile mõlemale ka mõjub. Erutav on ainuüksi fakt, et sa midagi uut proovida tahad.

Üllata meest

Ära imesta, kui meest hirmutab vibraator, mille sa poole seksi ajal madratsi alt välja tõmbad. See võib natuke ekstreemne liigutus olla. Aga kui tahad voodis mõnda sekslelu proovida, siis paku see idee välja. Või muuda seks ise üllatuseks, hakates meest suudlema siis, kui ta seda kõige vähem oodata oskab. Tooge mängu kostüüme, libesteid, lelusid või proovige rollimängu. Pea meeles, et mõned neist asjadest on väljaspool paljude mugavustsooni ja ära saa pahaseks, kui mees ei taha mõnda asja proovida.

Lase mehel end vaadata

Mehi erutab visuaalne stimuleerimine. Mehe jaoks on äärmiselt erutavad need poosid, kus naine on peal ja mees saab teda jälgida. Kasuks tuleb ka see, kui teil on voodi läheduses suur peegel, kust mees aeg-ajalt saab teile mõlemale pilgu peale visata. Kui sa oled eriti julge, lase mehel end jälgida siis, kui sa end rahuldad. Kui tahad teda tõeliselt üles kütta, ära lase tal end sel ajal puudutada ega suudelda. See on hea ka selleks, et mees näeb, kuidas sa ennast erutad ja saab hiljem seda järgi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles