Millal on õige aeg suhe lõpetada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lahkuminek pole kellegi lemmikjututeema, aga tavaliselt saab suhte lõppu teatud märkide abil ette ennustada. Mõnikord ei taha me ise neid märke näha ja mõnikord me teame, et suhe on ilmselt lõppemas, kuid me ei taha seda endale tunnistada.

Võib-olla on su enda suhe hetkel selles faasis, võib-olla oled kellegi teise suhte lõppu pealt näinud. Ilmselt on mõni järgnevatest punktidest sulle tuttav, kirjutab Allwomenstalk.

Sa ei ole õnnelik

Üks tähtsamaid märke, mis näitab, et suhe on lõppes, on see, kui sa pole enam õnnelik. Sinu õnn peaks kõige olulisem olema, kui mängus pole just lapsi. Kui sa ei tunne end enam õnnelikuna ja saad suhtest lahkuda ajal, mil teid veel miski otseselt ei seo, siis oleks paras aega seda teha.

Sa ei taha enam kallimaga koos olla

Kui sulle tundub üha rohkem, et eelistad pigem oma sõpradega koos olla kui kallimaga, siis on aeg suhe lõppenuks lugeda. Muidugi on teil vahepeal tarvis hingamisruumi, aga kui kallima lähedus muutub sinu jaoks vastumeelseks, siis ei tasuks suhtest enam kinni hoida.

Sind ei huvita, kas teil on ühine tulevik või mitte

Kas tulevikust ei hooli üks teist või mõlemad, igatahes on see kindel märk, et asi on hapuks läinud. Võib-olla on teil tuleviku osas erinevad eesmärgid ja kui need ei ühti, siis peaksite lahku minema. See võib esialgu tunduda tühise põhjusena, aga kui sa ei näe oma tulevikku koos kallimaga, siis miks sa praegu oma aega temaga raiskad?

Ta pole see, kelleks sa teda pidasid

Inimesed muutuvad. Kui suhe muutub selliseks, nagu sulle ei meeldi, siis on täiesti normaalne see suhe lõpetada. Võib-olla taipad ühel hetkel, et partner pole enam see inimene, kelleks sa teda suhte alguses pidasid. Pole vahet, milline olukord valitseb, kui teie suhtes on toimunud suuri muutusi – ja mitte paremuse suunas –, siis on aeg lahti lasta.

Te ei usalda enam teineteist

Kui sa ei saa kallimat enam üldse usaldada, siis on kindlasti aeg suhe lõpetada. Suhtel pole ilma usalduseta mingit mõtet. Üritage usaldust taastada või minge lahku. Lõpuks on kõige tähtsam see, kas te olete ise nõus vaeva nägema või mitte.

Suhe on muutunud ühepoolseks

Kui sulle tundub, et sina oled ainuke, kes teie suhte nimel pingutab, siis ehk oleks aeg suhe lõpetada? Sa pole ära teeninud seda, et oled ühepoolses suhtes. Ühel päeval tuleb sinu ellu keegi, kes on nõus täpselt samamoodi pingutama nagu sina, aga senikaua ei pea sa kannatama oma praeguses suhtes. Samahästi võid sa üksi olla.

Sa tunned seda

Lõpuks sõltub kõik sinust endast. Sa tead, millal suhe on lõppenud. Sul pole vaja selleks nimekirja erinevate põhjustega, sest sa tunned seda. Sinu sisetunne ütleb, et on aeg asi lõppenuks kuulutada. Lahkuminek pole sugugi lihtne, aga lihtne on seda tunnet ära tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles