Kookospiima-laimi panna cotta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kookospiima-laimi Panna Cotta
Kookospiima-laimi Panna Cotta Foto: santa maria

Üllata oma peret eksootilise magustoiduga. Selle retsepti järgi saab panna cotta't neljale.

400 ml kreemjat kookospiima

2 spl suhkrut

2 laimi mahl, värskelt pressitud

2 spl vett

2 tl želatiini

1 poolpehme mango

1 spl hakitud värsket münti

1 laimi mahl

2 tl vanillisuhkrut

Aseta želatiin laimimahla ja veega umbes 10 minutiks paisuma. Pane potti kookospiim ja suhkur ning lase keema. Vala kuum kookospiim želatiinile ja sega hoolega läbi, kuni želatiin on täielikult sulanud. Vala saadud mass portsjonvormidesse või kõrgemate äärtega plaadile ning jäta vähemalt paariks tunniks külma tarretuma.

Lõika või riivi mangost võimalikult peenikesed ribad, piserda üle laimimahlaga ja sega vanillisuhkruga. Enne serveerimist lisa hakitud värske münt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles