Üllata oma peret eksootilise magustoiduga. Selle retsepti järgi saab panna cotta't neljale.
Kookospiima-laimi panna cotta
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
400 ml kreemjat kookospiima
2 spl suhkrut
2 laimi mahl, värskelt pressitud
2 spl vett
2 tl želatiini
1 poolpehme mango
1 spl hakitud värsket münti
1 laimi mahl
2 tl vanillisuhkrut
Aseta želatiin laimimahla ja veega umbes 10 minutiks paisuma. Pane potti kookospiim ja suhkur ning lase keema. Vala kuum kookospiim želatiinile ja sega hoolega läbi, kuni želatiin on täielikult sulanud. Vala saadud mass portsjonvormidesse või kõrgemate äärtega plaadile ning jäta vähemalt paariks tunniks külma tarretuma.
Lõika või riivi mangost võimalikult peenikesed ribad, piserda üle laimimahlaga ja sega vanillisuhkruga. Enne serveerimist lisa hakitud värske münt.