Kolm halba põhjust, miks paarisuhtes seksist keeldutakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ärkad hommikul vara, et lapsed kooliks valmis sättida ja tööle kiirustada. Kõige viimane asi, millele sa hommikul mõelda tahad on see, et õhtul võiks kaasaga magamistoas veidi mürada, kas pole nii? Kuigi sinul ja su partneril võivad olla mõjuvad põhjused, miks mitte seksida, tasuks mõnel korral oma tujud ja väsimus kõrvale lükata ning teineteisega aega veeta.

Kui tahate suhtes romantikaleeki põlemas hoida, kuid ei tea täpselt, kuidas voodielu ja vanemaks olemise ning töö vahel tasakaalu leida, siis kõige olulisem on see, et te ühtki asja sellest võrrandist välja ei jätaks. Töö ja lapsed on olulised, aga sama oluline on ka seks, kirjutab Yahoo! Shine.

Seks mõjub hästi suhtele ja ka tervisele. Seksi ajal vallandub serotoniin, mis mõjub kui antidepressant ja tekitab hea ning rahuloleva tunde. Lisaks aktiveerub seksi ajal ka aju naudingupiirkond, tänu millele muutub tuju paremaks.

Seega järgmine kord, kui tahaksid pigem partnerile selja keerata ja magada, mõtle parema enesetunde peale, mis sul tänu seksile tekib. Kas alati on ikka mõistlik seksist keelduda? Siin on kolm halba põhjust, miks inimesed seksist keelduvad.

1. Olete liiga väsinud, et koos aega veeta. Tehke seda ikkagi. Kui te saate üheks õhtuks lastest eemale, siis see tuleb teile ja teie suhtele vaid kasuks. Minge kohtingule. Te võite üllatuda, kuivõrd palju energiat üks kohtinguõhtu annab ja selleks ajaks, kui jõuate koju, kes teab, mis tuju teil siis veel on. Eriti juhul, kui vanaema või lapsehoidja on lapsed juba magama pannud.

2. Sul pole romantikaks tuju. Mähkmete vahetamine ja lastega pidevalt nääklemine ei tekita just eriti seksikat tuju, aga ürita sellest kõigest mööda vaadata. Sinus on enamat kui vaid mähkmeid vahetav emme. Kuigi teil ei pruugi olla aega, et regulaarselt küünlavalgel õhtust süüa või spontaanselt reisile minna, võite teineteisele siiski romantilisi kingitusi teha, näiteks massaaži või armastuskirjade näol.

3. Teil pole piisavalt aega. Leidke aega! Kui tarvis, tõuske hommikul 15 minutit varem üles või minge õhtul 15 minutit hiljem magama. Te ei pea tundide kaupa voodis olema. Kuum kähkukas võib päevale ideaalse alguse anda ja teievahelist sidet tugevamaks muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles