Miks tasuks kaaluda suhet vanema mehega?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell ja näitlejanna Emma Heming (35) on abielus tuntud näitleja Bruse Willisega (58).
Modell ja näitlejanna Emma Heming (35) on abielus tuntud näitleja Bruse Willisega (58). Foto: MAVRIXONLINE.COM

Kui noort naist nähakse vanema härrasmehe käevangus, arvatakse kohe, et naise näol on tegemist noorukese kullakaevajaga, keda huvitab vaid mehe varandus. Ent vanema mehega suhte loomiseks on mitmeid häid põhjuseid, mis pole sugugi mehe pangaarvega seotud.

Yahoo! Shine toob välja kolm head põhjust, miks tasuks kaaluda kohtingule minna ja suhe luua mehega, kes on sinust vanem.

Sa arened temaga koos olles

Millal oled sa kõige rohkem valmis uusi asju õppima, oma mugavustsoonist välja minema ja enda vaatenurka muutma? Siis, kui oled armunud. Kui käid väljas mehega, kes on sinust vanem ja kogenum, kes on rohkem reisinud, teab maailmast rohkem ja on sinust edukam, siis tõenäoliselt leiad sa mitmeid asju, mida temalt õppida. Ta teab juba kindlalt, mida elult ootab ja see mõjub sulle ainult hästi.

Vanematel meestel on reeglina palju huvitavaid lugusid, mida jagada. Tal on sinust rohkem teadmisi ja ta tunneb inimesi paremini, sest on palju nendega kokku puutunud. Tal on välja kujunenud omad hobid ja kired ning kui ta tahab oma sügavat armastust mõne valdkonna vastu sinuga jagada, siis tõenäoliselt mõjub see nakkavalt.

Vanemad mehed oskavad naist ja suhet hinnata

Karjääri alustamine on äärmiselt aeganõudev ja stressirohke protsess. Kujuta ette, kui keeruline võib suhtes olla mehega, kes on alles oma esimesel töökohal ning elab palgapäevast palgapäeva. Kas suhe poleks kindlam siis, kui mees ei pea pidevalt sissetuleku pärast muretsema, sest ta on kindlustatud ja teab täpselt oma väärtust? Pealegi võib nooremate meestega juhtuda nii, et enne tõsisele suhtele keskendumist tahavad nad karjääri luua ja elus kuskile jõuda. Kas sul on tõesti aega senikaua oodata?

Paljud mehed töötavad kahekümneselt, kolmekümneselt ja isegi neljakümneselt niivõrd palju, et ühel päeval ärkavad nad üles ja mõtlevad: «Oot-oot, ma pole abielus, mul pole lapsi, ma olen paljust ilma jäänud!» Kui mees on valmis pühenduma, siis oled tema prioriteediks sina, mitte karjäär. Ta tahab sinuga aega veeta, sinuga rääkida, sinuga kõike teha... ta on suhteks valmis, nüüd ja kohe.

Ta mõistab sind

Veel üks oluline fakt vanemate meeste kohta on see, et nad mõistavad naisi paremini kui noored mehed. Neil on naistega rohkem kogemusi ja nad on erinevate isiksustega rohkem kokku puutunud. Nad teavad, et naistel on omad tujud ja see ei heiduta neid. Kogemustega kaasneb mõistmine, teisisõnu on mees sinu jaoks valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles